برگزاری آخرین جلسه هیئت رئیسه سال ۱۳۹۹

۳۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۱۶۹ خبر تصویری فرعی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تأکید کرد که تهدیدها نباید باعث توقف حرکت‌های نوین علمی و مانع رشد و توسعه شود.

تهدیدها مانع حرکت‌های نوین علمی و رشد و توسعه نشود/ آغاز سال ۱۴۰۰ با انرژی و توان مضاعف

به احسان کامرانی در آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس استمراربخشیدن به برنامه‌های گذشته با چشم‌انداز رسیدن به اهداف از پیش تعیین‌شده را مهم خواند و اظهار کرد: امیدوارم آغاز این سال نو، نویدبخش نوآوری، نشاط، شور و اشتیاق بیشتر با انرژی و توان مضاعف در راستای رسیدن به توسعه همه‌جانبه علمی آغاز شده و با بالندگی و افتخار در مقایسه با سال‌های گذشته به پایان برسد.

وی از همه دانشگاهیان و همه دست‌اندرکاران خواست در هر جایگاهی که هستند به انجام امور محوله و مسئولیت‌های پیش‌رو تلاش کنند و لحظه‌ای از خدمت و مسئولیت خود عدول نکنند تا کشور  بتواند به رشد و تکامل کافی، خودکفایی و بالندگی در همه حوزه‌ها برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تشریح عملکرد یک سال این واحد دانشگاهی گفت: اهداف پیش رو حاصل برنامه‌ریزی و استراتژی‌هایی است که امروز رقم خورده و باید با قدرت و سرعت همچنان ادامه داشته باشد. در سالی که پشت سر گذاشتیم با شیوع ویروس منحوس کرونا آغاز شد و در آن سبک و روش آموزش در دنیا از حضوری به مجازی تغییر یافت؛ اما این تغییر با مدیریت صحیح و پرتوان در دانشگاه آزاد لحظه‌ای متوقف نشد و با قدرت به اثبات رساند که «خواستن، توانستن است».

کامرانی عنوان کرد: تهدیدها نباید باعث توقف حرکت‌های نوین علمی و مانع رشد و توسعه شود. در انقلاب اسلامی آموخته‌ایم که باید از تهدیدها درس گرفته و آنها را برای رشد و توسعه بیشتر به فرصت مبدل کنیم و این شعاری بوده که در طول ۴۲ سال عمر شکوهمند انقلاب اسلامی با توان متخصصان و خودباوران عرصه تلاش و جهاد به منصه ظهور رسیده و از بوته آزمایش، سربلند بیرون آمده است.

جانب‌داری از شخص خاص در انتخابات بخشودنی نیست

وی انتخابات پیش رو را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: همه باید در مشارکت بخشیدن و حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی تلاش کنیم، به مردم امید دهیم و دشمن را ناامید کنیم؛ اما دعوت به حضور و مشارکت حداکثری و شناخت اصلح یا سره از ناسره نباید به منزله استفاده از اعتبار و آبروی دستگاه متبوع یا دانشگاه برای جانب‌داری از شخص خاص مورد استفاده قرار گیرد که پذیرفتنی و بخشودنی نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان مطرح کرد: امام حسین(ع) به‌عنوان تاریخ‌ساز واقعه بزرگ عاشورا با خون خود آغاز حرکت استمراربخش نهضت عاشورا را امضا و پرچم دادخواهی آن را به دست حضرت زینب(س) داد تا به آیندگان به ودیعه گذارد. امام حسین(ع) با بصیرت خود در آن شرایط تاریک و خوفناک که عده‌ای درصدد تحریف دین اسلام بودند، قیام کرد تا اسلام زنده بماند.

کامرانی تبیین کرد: جایگاه امام حسین(ع) در تاریخ اسلام بسیار مبرهن و روشن است. پیامبر گرامی اسلام فرمودند: «حسین(ع) از من و من از حسینم.» که این نشان از شأن، منزلت و جایگاه حضرت سیدالشهدا دارد. بیان این حدیث هیچ ارتباطی به مسئله سببی و نسبی ندارد و در آن به روشنی جایگاه ویژه این امام ذکر شده است.

وی با آرزوی سالی پر از تندرستی، شادابی، طراوت و موفقیت برای تک‌تک مردم ایران به‌ویژه دانشگاهیان استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد که سال نو، آغاز برای موفقیت‌ها، پیروزی‌ها و بالندگی‌های ایران اسلامی در همه عرصه‌ها و حوزه‌ها ملی و بین‌المللی باشد.