پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت هشتمین شهید مدافع سلامت

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۴ کد : ۲۱۳۸ خبر تصویری فرعی

رئیس  دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در پی شهادت مرحوم مغفور سرکار خانم طیبه صادقیان از پرسنل کادر درمان  و سوپروایزر بیمارستان پیامبر اعظم(ص) قشم، پیام تسلیتی صادر کرد
متن پیام به شرح زیر است:

*(انا لله و انا الیه راجعون)*

بار دیگر این ویروس منحوس کرونا ، تلاشگر دیگری از کادر درمان را  که در خط مقدم مبارزه با  کووید 19 برای دفاع از جان هموطنان می جنگید  به شهادت رساند

به راستی خبر درگذشت همه هموطنان عزیز دردناک و متاثر کننده است ولی کسانی که عاشقانه دل در گرو دفاع از هموطنان گذارده اند و  جان خود را در طبق اخلاص نهاده اند تا جان هموطنان را نجات دهند بسی  غم انگیزتر و دردناک تر است .
 خبر شهادت  پرستار سختکوش، سرکار خانم *طیبه صادقیان* سوپروایزر بیمارستان پیامبر اعظم قشم در پی ابتلا به کرونا بار سنگینی از غم و اندوه را بر دوش هم استانیان عزیز  گذارد و  همه را متاسف و متاثر ساخت . اما چه می شود کرد که باید در مقابل خواست پروردگار منان تسلیم بود  و به رضای او راضی بود.
اینجانب این ضایعه دردناک را به همه ی مردم استان هرمزگان به خصوص خانواده آن شادروان مغفور و کادر درمان و پزشکی تسلیت عرض نموده و از خداوند تبارک و تعالی برای همه مردم ، سلامتی و تندرستی و برای آن شهید مدافع سلامت علو درجات و رحمت واسعه الهی  آرزومندم .
فقط بر حسب وظیفه یادآوری می نمایم در این اوضاع اسف بار کرونا ، به توصیه های پزشکی گوش فرا دهیم و با ماندن در خانه جز موارد ضروری ، با حفظ فاصله اجتماعی و زدن ماسک های استاندارد  جان هموطنان عزیز به خصوص کادر درمان را به مخاطره نیاندازیم و عامل شیوع این ویروس منحوس نباشیم .
به امید رعایت بیش از پیش  توصیه های بهداشتی برای حفظ جان خودمان ،هموطنان عزیز و مدافعان کادر سلامت ، همه با هم به احترام  این شهید عزیز فاتحه ای نثار روح پر فتوحش می کنیم.
باشد که مقبول درگاه حضرت حق قرار گیرد
دکتر احسان کامرانی ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان