اختتامیه مسابقات ورزشی دهه فجر بانوان

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۲ کد : ۲۱۳۴ خبر تصویری فرعی
در مراسم اختتامیه؛

نفرات برتر مسابقات بانوان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اعلام شد

مسابقات ورزشی بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اختتامیه مسابقات دارت، بدمینتون، تنیس روی میز و تیر و کمان با حضور جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به همت اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه این واحد دانشگاهی در فضای ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس  در این مراسم هدف از برگزاری مسابقات را ایجاد نشاط و شادابی بین کارکنان و استادان دانست و اظهار کرد: توسعه ورزش بانوان یکی از برنامه‌های اصلی این اداره در دانشگاه است.

محمدعلی جماتی‌پور افزود: به‌دنبال این هستیم تا با توسعه فضای ورزشی و فراهم کردن امکانات لازم برای استفاده دانشگاهیان اقدامی مؤثر در حوزه سلامت کارکنان و استادان انجام دهیم.

وی با قدردانی از همکاری اداره ورزش و جوانان در برگزاری مسابقات عنوان کرد: همکاری هیئت‌های ورزشی با دانشگاه با نگاه علمی و تخصصی به ورزش از اقدامات به‌جا و تحول‌گرای دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه حیاتی است.

به گزارش آنا در پایان مسابقات دارت، بدمینتون، تنیس روی میز و تیر و کمان با حضور جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نتایج زیر اعلام شد:

در رشته تیر و کمان الهه ناصری و سلما دادور به ترتیب مقام‌های نخست و دوم

در رشته تنیس روی میز فروغ زارعی و الهه احمدی به ترتیب مقام‌های نخست و دوم