برگزاری کارگاه «معرفی مهم‌ترین تمرینات ورزشی برای پیشگیری از آسیب‌دیدگی»

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۸ کد : ۲۰۷۲ خبر تصویری فرعی
جماتی‌پور عنوان کرد؛

برگزاری کارگاه «معرفی مهم‌ترین تمرینات ورزشی برای پیشگیری از آسیب‌دیدگی»

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، هدف از برگزاری کارگاه «معرفی مهم‌ترین تمرینات ورزشی برای پیشگیری از آسیب‌دیدگی» را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و اداره‌کل ورزش و جوانان استان هرمزگان یک دوره کارگاه آموزشی با عنوان «معرفی مهم‌ترین تمرینات ورزشی برای پیشگیری از آسیب‌دیدگی» برگزار شد.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در این راستا اظهار کرد: هدف از برگزاری این دوره‌ها افزایش سطح عملی دانشجویان رشته تربیت‌بدنی و مربیان ورزشی در این دانشگاه بوده است.

محمدعلی جماتی‌پور افزود: کمک به رشد و شکوفایی ابعاد، جسمی، عاطفی، عقلانی و اجتماعی دانشگاهیان از طریق پرداختن به فعالیت‌های مفرح و سلامت بخش تربیت‌بدنی و ورزش از اهداف اصلی تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان است.

وی عنوان کرد: توسعه مشارکت دانشجویان و دانشگاهیان در تصمیم‌سازی، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های ورزشی، ایجاد زیرساخت‌های ورزشی در دانشگاه، فعال‌سازی کمیته‌های ورزشی و ارتباط با نهادها و ارگان‌های ورزشی برای فرهنگ‌سازی در امر ورزش و تربیت‌بدنی از برنامه‌های این حوزه است.