ثبت نام در مقطع کاردانی و کارشناسی در محل

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۰۷۰ خبر تصویری فرعی

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ثبت نام در مقاطع کارشناسی و کاردانی  به صورت حضوری انجام می شود لذا خواهشمند است داوطلبان  عزیز با در دست داشتن یک قطعه عکس پرسنلی + کپی شناسنامه ، کارت ملی و مدرک تحصیلی به صورت حضوری به اداره ثبت نام دانشگاه مراجعه نمایند

☑️ نکات مهم:
▫️  داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم نظام جدید (6.3.3) یا پیش دانشگاهی  هستند می توانند برای ثبت نام در مقطع کاردانی و کارشناسی اقدام نمایند

▫️    داوطلبانی که مدرک کاردانی داشته باشند می توانند جهت ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته و در صورت داوطلب بودن در مقطع کارشناسی پیوسته نیز  ثبت نام کنند.

▫️ داوطلبان لازم است معدل کتبی دیپلم خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی درج نمایند چرا که در صورت مغایرت اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی از ثبت نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی آنها لغو می گردد.

ثبت نام شدگان می توانند بعد از گذشت 48 ساعت از زمان ثبت نام به سایت آموزشیار به آدرس (edu.iau.ac.ir) مراجعه و مطابق راهنمایی درج شده در سایت دانشگاه(iauba.ac.ir) یا صفحه اینستاگرام دانشگاه ( http://www.instagram.com/iauba.ac) مدارک خود را بارگذاری نمایند و پس از بارگذاری تمام مدارک بارگذاری شده را به علاوه اصل شناسنامه ، کارت ملی، مدرک تحصیلی (دو سری کپی از همه مدارک) ، 6 قطعه عکس زمینه سفید با پشت نویسی، کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی ( ویژه آقایان)و تاییدیه تحصیلی (بمراجعه به دفتر پیشخوان دولت یا سایت تاییدیه تحصیلی )به اداره ثبت نام دانشگاه مراجعه نمایند.

▫️در پایان به داوطلبان توصیه می‌شود با اطلاعات کافی و با توجه به علاقه‌مندی و استعدادهای خود اقدام به انتخاب رشته کنند. به همین منظور لازم است با مراجعه به واحدهای دانشگاهی با محیط تربیتی آموزشی که قرار است در آن تحصیل کنند، آشنا شوند و زیرساخت‌های آموزشی آن را از نزدیک ببینند؛ این مشاهده باعث می‌شود دانشجو در آینده از انتخاب خود رضایت بیشتری داشته باشد.