رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم،مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان شد

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۰۶۹ خبر تصویری فرعی
در سمت مدیرکلی امور اقتصادی و دارایی هرمزگان صادر شد؛

حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی برای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم به‌عنوان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نماینده وزیر در استان هرمزگان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی دسینه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم با حکم فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی به‌عنوان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نماینده وزیر در استان هرمزگان منصوب شد.

دسینه از مدیران جوان هرمزگانی، عضو هئیت علمی گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و دارای مدرک دکتری مالی با درجه استادیاری است.

وی مقالات علمی متعددی در حوزه مدیریت مالی و اقتصادی دارد و چند کتاب نیز در این حوزه به رشته تحریر درآورده است.

مهدی دسینه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم(اکنون)، واحد بین‌الملل دانشگاه آزاد قشم و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای هرمزگان را در کارنامه خود دارد.