مراسم گرامی داشت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۴۶ کد : ۲۰۶ خبر تصویری فرعی

مراسم بزرگداشت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی یار صادق انقلاب اسلامی، مرید امام راحل (ره) و یار دیرین و همسنگر رهبر معظم انقلاب اسلامی، با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و با حضور دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم در قدس بندرعباس برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله محسن غرویان بابیان اینکه بهترین گرامی داشت برای یک شخصیت این است که در خصوص اندیشه‌های او صحبت کنیم، اظهار کرد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی یکی از ارکان اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران و به تعبیر برخی بزرگان عقل نظام و از اعضای هیئت‌امنای انقلاب بود و باید در این اوصاف درنگ کرد و عظمت شخصیت تأثیرگذار ایشان را دریافت

636200124068915347.jpg .

وی بابیان اینکه خداوند مقلب‌القلوب را شاکرم که بعد از درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی قلب‌های بسیاری از افراد را تکان داد و به فکر فروبرد که چرا قبل از درگذشت ایشان به عمق شخصیتش توجه نکردیم، افزود: باید قدری فکر کنیم که نکند در زمان حیات آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی به ایشان ظلم کرده باشیم، غفلت کرده باشیم، شخصیتش را نشناخته و حرف‌هایی در خصوص او گفته باشیم که در حق ایشان و شخصیتش نباشد و لازم باشد استغفارکنیم.

آیت‌الله غرویان ادامه داد: برای مثال به دکتر بهشتی هم خیلی‌ها حرف‌هایی را نسبت دادند که بعد از شهادت مظلومانه‌شان استغفار کردند و گفتند غافل بودیم.

این روحانی اصولگرا دست الهی را در این حادثه غمبار دخیل دانست و اضافه کرد: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی نشان‌دهنده نوع رفتار و منش ایشان در حق مردم بود و از این حضور میلیونی دل‌ها کشف می‌کنیم که او مرد خدا بود636200123943915026.jpg

وی با اشاره به شخصیت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی بسیار گرامی بود و کاشف آن‌هم حضور قلوب مؤمنین بود، تصریح کرد: یک طلبه و نوجوان از روستایی اطراف رفسنجان تحصیل و جهاد می‌کند و به درجه‌ای می‌رسد که رؤسای جمهور و سران دیپلماتیک جهان به سفارت‌خانه‌های ایران رفته و در برابر عکسش ادای احترام و کرنش می‌کنند.

آیت‌الله غرویان بابیان اینکه قانون علیت می‌گوید هیچ معلولی بدون علت نیست، خاطرنشان کرد: محبوبیت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی علتی دارد و آن تلاش‌ها و مجاهدت‌های این شخصیت بزرگ است.

این استاد حوزه اضافه کرد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مصداق کلام خداست که می‌فرمایند عزت از آن خدا، رسول او و مؤمنین است.

636200124143134189.jpg

وی با اذعان به اینکه توفیق حضور در شورای عالی آزاداندیشی به ریاست آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و شرکت در جلسات علمی با ایشان را داشتم، عنوان کرد: بینش و جهان‌بینی او به دین، دنیا، سیاست، حکومت و علوم دنیوی بسیار عجیب بود و با استناد به آیات قرآن پاسخگوی تمامی سؤالات در تمامی رشته‌ها بود و عموم مردم با این بعد از شخصیت او آشنایی زیادی نداشتند و ما در جلسات علمی به نبوغ و استعداد عمیقشان پی می‌بردیم.

این مراسم با تعزیه خوانی و سایر برنامه های متنوع و مذهبی همراه بود