پیام تسلیت رییس دانشگاه به خانواده مرحوم عباس بهرامی

۲۳ دی ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۲ کد : ۲۰۱ اطلاعیه ها

به نام خدا

پیام تسلیت دکتر مهدی باقری ، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در فراق همکار گرانقدر عباس بهرامی

و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون

با تاسف و تاثر اندوهبار ، چه زود هنگام  دوباره دوستی از تبار آفتاب، بار سفر بر گرفت و از میان ما رفت تا در خاموشی فراقش اشک حسرت بریزیم و مویه کنان دل را به یاد خاطراتش صیقل دهیم .

هنوز در غم از دست دادن استادی مهربان به سوگ نشسته بودیم که ناگهان دوباره دست اجل گلی دیگر از بوستان علم و معرفت را چید تا ما را در غم همکار و دوستی نازنین به سوگی ابدی فرو ببرد.

خانواده محترم شادروان مغفور جناب آقای  عباس بهرامی

فقدان حضور این همکار عزیز آنچنان ساده و زود هنگام رقم خورد که هیچگاه در باورها نگنجیدکه دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس یار و رفیقی دیگر را از دست داده است.

اما هیچ کس را یارای گریز از مرگ نیست و باید مشیت الهی را پذیرفت و در بارگاه پادشاهیش سر تعظیم فرو آورد و به رضای او رضایت داد .

بنده به نمایندگی ازاستادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی این ضایعه دردناک را به شما تسلیت گفته برای آن شادروان ، رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت می نمایم.

مهدی باقری – رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

بارانی ۲۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۲
خدا رحمتشان کند واقعا انسان شریف و با وجدان کاری بالایی بودند ایشان .قابل باور نیست ... برای خانواده و دوستان صبر بی شمار وآرامش را آرزو مندم .