بیانیه بسیج دانشجویی در محکومیت روزنامه اهانت کننده فرانسوی

۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۱ کد : ۱۸۸۸ خبر تصویری فرعی

بسم الله الرحمن الرحیم

شکوه و جلال ساختگی غرب در موضوع احترام به عقیده ها و آزادی بیان همه و همه برای هزارم و این بار توسط یک نشریه فرانسوی فروریخت.دم شیطانی که این روزها از پشت دم خروس ملی فرانسه بیرون زده حتی برای غیر مسلمانان هم آشکار است.سازمان مثلا حقوق بشری که ادعای احترام به حقوق مدنی و سیاسی و مذهبی اش گوش فلک را کر کرده، آشکارا چشم خود را بروی این توهین که نقص آشکار قوانین بین المللی است می بندد.

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس ضمن محکوم کردن توهین نشریه فرانسوی به چهره مقدس و نورانی پیامبر اسلام حضرت رسول اکرم و همچنین ضمن محکوم کردن وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بابت عدم موضع گیری قاطعانه و انقلابی در برابر این توهین آشکار، به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی توصیه می کند:

اولا: با کنار گذاشتن سیاست بازی های چند سال اخیرتان که نه سیاست الهی است و نه به نفع اسلام و انقلاب است و با برخورد انقلابی و اسلامی و شجاعانه، سفیر فرانسه در ایران را توبیخ کنید.

دوما: از طریق سفیر فرانسه صدای اعتراض مردم آزاده ایران را به گوش ریس جمهور گستاخ فرانسه برسانید.

أَم یُریدونَ کَیدًا ۖ فَالَّذینَ کَفَروا هُمُ المَکیدونَ

*بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس*