بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد بندرعباس در محکومیت روزنامه فرانسوی در اهانت به قرآن کریم

۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۸۸۶ خبر تصویری فرعی

بسم الله الرحمن الرحیم.

سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ
ﻣﻨﺰّﻩ ﻭ ﭘﺎﻙ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ [ ﺧﺪﺍﻳﻲ ] ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﺵ ] ﻣﺤﻤّﺪ (ﺻﻠﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺁﻟﻪ ﻭﺳﻠﻢ) ] ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺴﺠﺪﺍﻟﺤﺮﺍم ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ ﺍﻟﺎﻗﺼﻲ ﻛﻪ ﭘﻴﺮﺍﻣﻮﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﻛﺖ ﺩﺍﺩﻳﻢ ، ﺳﻴﺮ [ ﻭ ﺣﺮﻛﺖ ] ﺩﺍﺩ ، ﺗﺎ [ ﺑﺨﺸﻲ ] ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﻱِ [ ﻋﻈﻤﺖ ﻭ ﻗﺪﺭﺕ [ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻴﻢ ; ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺍﻭ ﺷﻨﻮﺍ ﻭ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ .
بار دیگر  دستان پر ازحقد وکینه فرزندان صهیون از آستین پر از جرم وجنایت صلیبیون فرانسوی با توهین وجسارت به قرآن کریم این کلام انسان ساز الهی ونبی مکرم اسلام که مصداق رحمت للعالمین است نمودار گردید تا کینه و حسادت خود را به دین انسان ساز اسلام نشان دهد.
 ما دانشگاهیان دانشگاههای آزاد اسلامی استان هرمزگان ضمن محکومیت این عمل سخیف وزشت ومجرمانه واعلام انزجار وبرائت ازدنیای کفر ونفاق والحاد اعلام میداریم اگر دنیای فسق وفاجران عنود ولجوج غربی به اعتقادات قریب به دو میلیارد مسلمان توهین وجسارت نمایند.
تمام قد در مقابل دنیای پر از از نفاق وتزویرشان خواهیم ایستاد .
وآن روز است که نصرت الهی که وعده ی لا یتغییر الهی برای مومنان وصالحان همه ادیان الهی است به زودی محقق خواهد شد..
آن روز طبق وعده قران کریم که می فرماید :
إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ
ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﻳﺎﺭﻱ ﺧﺪﺍ ﻭ [ ﺁﻥ ] ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ بزرگ الهی ﻓﺮﺍ ﺭﺳﺪ .

وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا.
 ﻣﺮﺩم ﺭﺍ ﺑﺒﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﮔﺮﻭﻩ ﮔﺮﻭﻩ به ﺩﻳﻦ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﺁﻳﻨﺪ ،
آن روز روز انتقام سخت از جانیان وملحدانی است که تیغ کینه وستم را در سراسر دنیا کشیده ومظلومان ومستضعفان جهان را بی محابا از دم  تیع جنایت خود می گذرانند.
به همین مناسبت ضمن اخطار شدید به دولت فاسد وفاجر فرانسه به دستگاه سیاست خارجه وریاست جمهور محترم اعلام می نماییم که ما فرزندان راستین خمینی کبیر و مدافعان مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای.
این کوتاهی در موضع گیری را عملی نا بخشودنی میدانیم وملت شریف ایران از این اهمال به سادگی نخواهد گذشت.
حال تادیر نشده است توقع داریم دولت ودولتمردان  نظام اسلامی موضع خود را به طور شفاف وصریح نسبت به این عمل زشت اعلام ومراتب اعتراض شدیداللحن خود رانسبت به جسارت نابخشودنی دنیای زر وزور وتزویر اعلام باشد که مرهمی بر دلهای داغدار ملت رشید ایران ومسلمانان جهان باشد.

وماالنصر الا من عند الله العزیز الحمید.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان.