چهارمین همایش استانی حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی

اطلاعات محرمانه دانشگاه نباید در فضای مجازی منتشر شود

همایش حراست های استان هرمزگان

مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی ازحفظ امنیت و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی به عنوان مسئولیت خطیرمتولیان حراست و دیگر اقشار دانشگاه یاد کرد و گفت:دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان یکی از دستاورد های نظام مقدس و انقلاب اسلامی است که توانسته خدمات در خور توجه ای به جامعه ارائه دهد و زمینه رشد و توسعه را در کشور فراهم سازد.

به گزارش روابط عمومی،هومن ستاری در چهارمین همایش استانی حراست دانشگاه آزاد اسلامی که با حضورمهدی باقری دبیر هیات امنای استان هرمزگان ، مدیران حراست و رو سای واحد ها و مراکز این استان برگزار شد با بیان اینکه نباید هیچ زمانی از دشمنان اسلام غافل بود افزود:«افتخار افرینی دانشگاه و گسترش دامنه فعالیت های فرا ملی آن در سایه امنیت بدون تردید با بیکاری دشمن مواجه نخواهد شد و برای تضعیف و از بین بردن و کم رنگ کردن آن دست به هر کاری خواهد زد.»

این مسئول حراست را یک دستگاه درون سازمانی و با برنامه خواند و تصریح کرد:«مجموعه حراست وظیفه حفاظت از دارایی های مادی و معنوی یک دستگاه را دارد که لازم است با نگرش های خاص آن حوزه ترتیب اثر داده و با عمل پیشگیرانه خود از هر گونه تخلف جلوگیری کند.»

وی با تاکید بر عملی کردن منویات مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان گفت:«متولیان حراست باید با کنترل های نرم و بسیار غیر محسوس نه تنها موجب بسته شدن فضای سیاسی در بین دانشجویان نشوند بلکه دانشجویان را به فضای سالم سیاسی که مورد نظر رهبری است هدایت کنند.»

636191434220587530.jpg

مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی با ایراد سخنانی ازدکتر میر زاده که دانشگاه نباید باشگاه سیاسی باشد افزود:«مسئولان حراست و روسای واحد ها باید توجه داشته باشند که نگذارند جریانات سیاسی خاصی به بهانه های مختلف در دانشگاه فعایت کنند .»

ستاری در پاسخ به سوال یکی از حاضران جلسه که چرا نباید بخشنامه های دانشگاه در فضای مجازی تبادل شود افزود:فضای مجازی یک تیغ دو لبه است و این تصمیم در راستای حفظ اطلاعات دانشگاه و جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی علیه دانشگاه اتخاذ شده که لازم است با ایجاد فضای مجازی امن و حساب شده اینکار صورت پذیرد.

در ابتدای این جلسه رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ضمن قدردانی از زحمات مسئولان پر تلاش حراست در دانشگاه گفت: «وظیفه حراست ،کنترل ،نظارت و مراقبت از دستاورد های مجموعه ای است که با هدف خدمت به مردم جامعه و اعتلای آرمان های نظام و انقلاب فعالیت دارد.»

636191434077306271.jpg

مهدی باقری امنیت و فضای مطلوب امروز در دانشگاه را حاصل مدیریت راهبردی دکتر میرزاده ،نگاه دقیق و نظارت مستمر کارکنان متعهد حراست و مسئولان دانست و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی با وجود پراکندگی در نقاط مختلف کشور به خوبی توانسته با ایجاد فضایی مناسب و فرااهم نمودن امکانات همراه با امنیت و آرامش خدمات شایسته ای ارائه دهد.»

رئیس واحد بندرعباس انتصاب و معرفی مدیران حراست واحد ها و مراکز استان را حاصل تلاش شایسته مدیریت جدید دانشگاه دانست و گفت:«در دوران مدیریت جدید دانشگاه با معرفی مسئولان و مدیران حراست در واحد ها و مراکز دانشگاهی باعث شد تا دغدغه امنیت و آرامش در واحد ها و مراکز فراهم تر شود.»