تبریک آغاز دهه ی ولایت و امامت

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۰ کد : ۱۸۳۹ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان:

موضوع ولایت و امامت در رأس امور جامعه دانشگاهی قرار گیرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: تبیین و ترویج موضوع ولایت و امامت در رأس امور جامعه دانشگاهی قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، احسان کامرانی در نشستی با مسئولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان و آغاز دهه امامت و ولایت  با اشاره به جایگاه مهم و اساسی امامت در ساختار و استحکام بخشی دین اسلام اظهار کرد که  تبیین و ترویج موضوع ولایت و امامت در رأس امور جامعه دانشگاهی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ولایت تضمین‌کننده اجرای همهٔ احکام الهی است، افزود: یکی از فلسفه‌های امامت در جامعه حفظ دین، اجرای حدود و احکام الهی و عدالت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس ولایت را از مهم‌ترین اصول شریعت دانست و گفت: ولایت مهم‌ترین اصول شریعت است و استمرار رهبری رسول اکرم(ص) جز با ولایت معصوم (ع) و بعد از آن ولایت‌فقیه امکان‌پذیر نیست.

کامرانی عنوان کرد: امامت فقط یک مقام ظاهری نیست؛ بلکه مقام والای معنوی است که علاوه بر رهبری حکومت اسلامی، هدایت همه جانبه را در امر دین و دنیا بر عهده دارد؛ فکر و روح مردم را هدایت کرده و شریعت پیامبر اسلام(ص) را از هر گونه تحریف و تغییر پاسداری می‌کند و به اهدافی که پیامبر(ص) برای آن مبعوث شد، تحقق می‌بخشد.

امام مغز و قوه ادراکی جامعه است

وی اضافه کرد: موضوع امامت چنان مهم است که هیچ‌یک از مذاهب اسلامی و ادیان دیگر منکر آن نیستند و به‌طور کلی امام نقش مغز و قوه ادراکی جامعه را دارد و در همه مراحل بشری لازم است که تمسکی محکم به دین و آموزه‌های آن داشته باشد تا بتواند بن‌بست‌های فکری و عقیدتی را درهم‌نوردیده و با دستگیری اندیشه محکم راه چاره کار خود را در آن بیابد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان مطرح کرد: امام می‌تواند نمایشگر اندیشه زلال و پاک باشد که از الطاف الهی است و بشر را در کلاف سردرگم انحرافات، تحقیرها، تبعیض‌ها و انواع نوسانات و آلام روحی، عقیدتی و سیاسی انسان‌ها رهبری و هدایت کند.

کامرانی خاطرنشان کرد: در عصر حاضر و در غیاب امام مهدی موعود(عج)، هدایت جامعه به دست نایب ایشان انجام می‌گیرد و همه وظیفه داریم در این مسیر خطیر؛ منویات مقام معظم رهبری چراغ راه خود سازیم تا از انحراف و بیراه رفتن بر حذر باشیم.

وی ادامه داد: دهه ولایت فرصتی ارزشمند برای ارائه ساختارهای اصلی دین مبین اسلام و نقش حیاتی «اهل‌بیت (ع)» در جلوگیری از انحراف دین مبین اسلام است.