ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۸۲۷ خبر تصویری فرعی

زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تا 7مهرماه  و استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تا 10 شهریور تمدید شد

تصویر مطلب زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی ویژه مقاطع کاردانی و کارشناسی ، ورودیان مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، با توجه به مصوبه جلسه مورخ 99/4/24 شورای سنجش و پذیرش در خصوص زمانبندی جدید ثبت نام و اعلام نتایج رشته /محل های با پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.