پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی در گذشت استاد احمد لشکری

به مناسبت در گذشت معلم و مدرس پیشکسوت هرمزگانی انجام شد

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در پی در گذشت احمد لشکری

احمد لشکری

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از بندرعباس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در پی در گذشت استاد احمد لشکری معلم و مدرس پیشکسوت هرمزگانی، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام تسلیت احسان کامرانی به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه الراجعون

نبض قلم از حرکت ایستاد و سکوت دلهره آوری تمام جوارح وجودمان را در نوردید و افق های اندیشه در تاریکی ظلمات فرو رفت وقتی جناب استاد احمد لشکری این معلم اخلاق، ادب و عاشق هرمزگانی بعد از سالها تلاش و مجاهدت در عرصه آموزش ، تعلیم و تربیت و عشق آموزی مرگ را به آغوش گرفت و تمام وجودمان را در انحصار جبر محتوم غم و اندوه بی پایان فرو برد.

هرچند که او از میان ما پرواز کرد ولی آفتاب گرمی بخش و تلالو نگاه مهربانش همیشه در آسمان گلستان علم و ادب جاری است وتلاش او در به ثمر نشستن شکوفه های معنویت به حقیقت پیوسته و امروز میوه های رنگارنگ معنویت وجود ایشان زینت بخش سفره اندیشه های جامعه شده است.

مرحوم مغفور حاج احمد لشکری از اولین معلمان و مدرسان دانشگاه های هرمزگان بود که سالها عمر پر برکت خود را در مسیر تعالی ارزش های اخلاقی، تهذیب نفس و تربیت جوانان این مرز و بوم گذارد و با خاطری آرام و آسوده به سوی معبود خویش و آرامگاه ابدی خود شتافت.

ضمن تسلیت این ضایعه دردناک و غم انگیز به خانواده گرامی ایشان، جامعه معلمان و دانشگاهیان و همچنین عموم مردم و فرهنگ و ادب دوستان هرمزگان، از خداوند باری تعالی برای آن عزیز از دست رفته علو درجات و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزومندم.