نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم(اطلاعیه شماره ۴)_لیست دروس تشریحی

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۷ کد : ۱۷۷۶ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد می رساند

امتحانات پایان ترم از مورخ 9 تیرماه از ساعت 8 صبح الی 16 بعد از ظهر  به نحو زیر برگزار می شود.

1. این اطلاعیه ویژه  امتحانات پایان ترم دروس کارشناسی (به جز دروس عمومی و معارف ) و دروس بالای ده نفر کارشناسی ارشد  می باشد .
  2. در زمان آزمون باید فایل مالی دانشجو جهت ورود به سامانه باز باشد (لطفا قیل از امتحان نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نموده یا با شماره مستقیم امور شهریه(33670258) تماس حاصل فرمایید.
  3. دروسی که لیست آنان در دروس تشریحی اعلام نشده (قابل دانلود در انتهای همین صفحه) به صورت تستی و از طریق سامانه دانشجویی(سیدا) (مشابه امتحانات دروس عمومی و معارف )برگزار می شود و امتحاناتی که لیست آنان را ملاحظه می فرمایید به صورت تشریحی برگزار خواهد شد (که متعاقبا نحوه برگزاری به اطلاع خواهد رسید)
  4. در امتحان دروس تستی که در سامانه دانشجویی (سیدا ) (که فیلم آموزشی آن در سایت دانشگاه بارگذاری شده است) برگزار می شود سوالات به صورت تک تک نمایش داده می شود که دانشجو پس از پاسخ و ثبت جواب به سوال بعدی می رود (یادآوری می شود امکان برگشت به سوال قبلی وجود ندارد و سوالات برای هر دانشجو متفاوت است)
  5. به زمان کلی آزمون توجه فرموده و به شکلی عمل کنید که برای پاسخگویی به سوالات با کمبود وقت مواجه نشوید.
  6. چنانچه در برگزاری آزمون دچار قطعی اینترنت شدید مجددا تلاش نمایید تا به سامانه وارد شده و سوالات را از جایی که ثبت نکردیده اید پاسخ دهید .
  7. اگر  اشکالی در عملکرد سامانه آزمون از طرف دانشگاه بوجود بیاید تا پایان امتحان باید سعی نمایید تا در صورت وصل شدن مجدد سامانه به آزمون برگردید( لازم به ذکر است زمان از دست رفته به ادامه وقت امتحان اضافه می شود) و (در صورت وصل نشدن سامانه تا پایان وقت آزمون، امتحان مجدد برگزار خواهد شد که زمان دقیق آن مجددا از طرف دانشگاه اعلام خواهد شد.)
  8. تلفن تماس مدیران گروه (در پیوست اطلاعیه شماره 3 ) و تیم پشتبان در سایت دانشگاه درج شده است و در صورت بروز مشکل دانشجو می تواند از زمان شروع تا پایان امتحان به صورت تلفنی یا از طریق واتساپ تماس حاصل نماید.

لیست دروس تشریحی که نحوه برگزاری آن متعاقبا اعلام می شود

در فایل زیر قابل دسترسی است

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل