اطلاعیه شماره ۲ ویژه امتحانات پایان ترم

۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۷۵۶ اطلاعیه ها

اطلاعیــــه شماره 2  برگزاری امتحانات پایـــان ترم

با توجه به بر برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان و شهر بندرعباس   به صورت غیرحضوری(مجازی) لذا خواهشمند است دانشجویان عزیز در شهرهای  این استان به سایت واحد یا مرکز دانشگاهی خود مراجعه و  به موارد ذکر شده در اطلاعیه ها دقت فرمایند.

لازم به ذکر است که جهت دریافت کارت ورود به جلسه باید دانشجو بدهی مالی نداشته باشد (برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 33670258 امور شهریه تماس بگیرید و از مراجعه حضوری حتی الامکان خودداری فرمایید.

1_ تنها مرجع رسمی برای اطلاع رسانی در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی ، سایت  واحد دانشگاهی  مربوطه می باشد لذا خواهشمند است به هیچ اطلاعیه و اخباری خارج از سایت دانشگاه توجه و استناد نفرمایید.

2_ کلیه امتحانات دروس عمومی و معارف در مقطع کاردانی و کارشناسی از روز شنبه 24 خردادماه مطابق زمان اعلام شده در کارت ورود به جلسه برگزار می شود.(نحوه برگزاری ، چگونگی شرکت  و فیلم آموزشی شرکت در آزمون در همین سایت  بارگذاری شده  است)

3ــ امتحانات مقطع کاردانی و کارشناسی به جز دروس عمومـــــی  و معـــــارف اسلامی از 24 خردادماه با دوهفته تعویق برگزار می شود که دستورالعمل آن متعاقبا در سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت.

4ــ امتحانات مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری  نیز از روز شنبه 24 خرداد ماه ،به صورت مجازی مطابق زمان اعلام شده  در کارت ورود به جلسه برگزار می شود که باید دانشجویان گرامی  به موارد زیر توجه فرمایند.

(توضیح 1: کلیه دانشجویان دکتری و برخی دانشجوبان کارشناسی ارشد که جمعیت  آنها دربرخی دروس   زیر 10 نفر شرکت کننده  می باشد (که نام دروس  و رشته های به تفکیک در سایت دانشگاه،  همین قسمت اعلام شده است ) باید مانند دانشجویان دکتری به صورت شفاهی به شیوه برخط در سامانه آموزشی واحد الکترونیک  که در کلاس ها مجازی شرکت می کردند در آزمون شرکت کنند.

یادآوری مجدد:

(لیست دروس کارشناسی ارشد که در برخی دروس تعداد دانشجویان آنها کمتر از ده دانشجو می باشند و باید از شنبه 24 خردادماه در امتحانات شرکت کنند در سایت دانشگاه در همین قسمت(اطلاعیه ها) درج شده است)

(توضیح 2:  مابقی دانشجویان کارشناسی ارشد در دروسی که دارای جمعیت بیش از ده نفر شرکت کننده دارند و نام درس آنان در سایت درج نشده باید امتحان خود را به صورت کتبی مجازی  به انجام برسانند که (فعلا از تاریخ 24 خرداد ماه با دو هفته تعویق برگزار خواهد شد لذا  نحوه برگزاری و شرکت در امتحان  متعاقبا در سایت دانشگاه اعلام  و ساعت  و روز  آزمون نیز با دریافت کارت ورود  به جلسه در دسترس دانشجو قرار می گیرد .)

5- امتحانات دروس تخصصی رشته های علوم پزشکی از یکم تا ۱۵ مردادماه برگزار می شود که متعاقبا جزئیات آن اعلام خواهد شد.

6-برگزاری امتحانات تمامی دانشجویانی که از طریق طرح تعاون، دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و بندرعباس  را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده اند، در زمان های اعلام شده به قوت خود باقی است.(ویژه دانشجویان غیر بومی سایر استان های کشور)

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس