اطلاعیه برگزاری آزمون دروس عمومی و معارف اسلامی

۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۷۵۱ اطلاعیه ها

به اطلاع آندسته از دانشجویان که دروس عمومی و معارف اسلامی دارند می رساند با توجه به آغاز امتحانات این دروس از روز شنبه 24 خردادماه مطابق کارت ورود به جلسه  آزمون؛  خواهشمند است به دستور العمل های صادر شده  و نحوه آزمون توجه فرمایید.

لطفا به نکات آزمون سیدا توجه شود

1-ابتدا استاد و دانشجو  باید وارد سامانه آموزشی سیدا شوند و مطابق فیلم آموزشی بارگذاری شده در سایت دانشگاه عمل کنند.

۲- سوالات به صورت چهار جوابی طرح شده و زمان امتحان به صورت کلی محاسبه گردیده و در صورتی که  جواب سوالی را تایید و به سوال بعدی پرداخته شود امکان تغییر دادن جواب سوالات قبلی وجود ندارد.

۳-دانشجو برای شرکت در امتحان  نباید بدهی شهریه داشته  باشد.

۴- اگر در حین برگزاری آزمون اینترنت شما قطع شد ، دوباره باید وارد صفحه مذکور شده و ادامه سوالات را به شرطی که زمان ازمون به پایان نرسیده باشد از همانجا  ادامه و پاسخ دهید.

۵-  دانشجویان  عزیز لطفا قبل از آزمون ، حتما کلیپ آموزشی  دانلود و با دقت به مطالب آن توجه فرمایید.

موفق باشید روابط عمومی دانشگاه آزاد بندرعباس