پیام رئیس دانشگاه به مناسبت آزاد سازی خرمشهر

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۰ کد : ۱۷۰۶ خبر تصویری فرعی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

آزادی خرمشهر، نماد استقلال و نشان اقتدار ایران اسلامی بود

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه ایران گفت:«خرمشهرفقط یک قطعه از ایران نبود بلکه هویت ملی و مذهبی ما به آن گره خورده بود که با آزادی آن؛ استقلال و اقتدار ما را در منطقه و جهان به رخ بیگانگان کشید.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احسان کامرانی ،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر با تبریک این روز بزرگ و پیروزی غرور آفرین رزمندگان اسلام گفت:« با تمام قدرت به جهانیان نشان دادیم که تنها با تکیه بر ایمان و اخلاص و حرکت در مسیر امام و انقلاب می توانیم ابهت توخالی دشمن را در هم بشکنیم ونقاب از چهره ی پوشالی آنان برداریم .»

وی با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی و حمایت تمام ابر قدرت ها و کشوره های منطقه از صدام حسین بعثی افزود:« وی با تمام غرور و قدرت خود را سردار قادسیه خوانده بود و با افکاری شوم و پلید به ایران اسلامی حمله کرد و در ابتدا گمان می کرد که می تواند در ظرف چند روز جوانان این مرز و بوم را به خاک و خون بکشد و بر ملت ایران مسلط شود .»

رئیس بسیج اساتید هرمزگان افزود:« قدرت لایزال الهی، پشتیبانی فکری و عقیدتی امام راحل(ره) و همت رزمندگان سلحشور و دلاوران ایران زمین در کنار همراهی مسئولان نظام توانست سدی غیر قابل نفوذ در مقابل ارتش بعثی ایجاد نماید و آنان را در همان نقطه زمینگیر کند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان؛ تاکید کرد:« پشتیبانی آمریکای جنایتکار و حمایت همه جانبه این کشور را از رژیم بعثی عراق که با طراحی و حمایت همه جانبه اطلاعاتی، لجستیکی، مالی و رسانه ای همراه بود، از همان آغاز هویت آنان را برای ایران اسلامی شناساند و امام راحل (ره) در همان ابتدای راه بارها و بارها آمریکا را شیطان بزرگ قلمداد کرد.»

وی با بیان اینکه امروز باید با حرکت در مسیر انقلاب و امام راحل(ره) گام برداریم افزود:« امروز وجود مقام معظم رهبری و هدایت های مدبرانه و داعیانه ایشان ، چراغ روشنی و فروزنده ای برای طی مسیر و شکست ایادی مزدور منطقه و استکبار جهانی است.»