کمک به بیماران کرونایی توسط تمام واحد های استان هرمزگان

۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۷ کد : ۱۶۴۵ خبر تصویری فرعی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خبر داد
این دانشگاه در سراسر استان در خدمت مردم آن منطقه و شهرستان با مدیریت ستاد پیشگیری از بیماری کروناست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از آمادگی این دانشگاه در سراسر استان هرمزگان برای همکاری با ستاد کرونا و خدمت رسانی به مردم بومی همان منطقه خبر داد و گفت: در صورت نیاز تمام سالن های ورزشی و اماکن قابل استفاده برای نقاهتگاه بیماران کرونایی همان منطقه مورد استفاده  قرار می گیرد .
دکتر احسان کامرانی با اشاره به نامه صادرشده سازمان مرکزی در راستای یاری رساندن و همکاری با ستاد مبارزه با بیماری کرونا گفت :  پس از ابلاغ بخشنامه دکتر طهرانچی مبنی بر همکاری با ستاد مبارز با کرونا به سازمان مرکزی دانشگاه  و کمیته مقابله با شیوع ویروس کرونا(کووید_19)در استان نیز اعلام  آمادگی کردیم.
وی با بیان اینکه در همین راستا تیم دانشجویان پرستاری به صورت داوطلبانه در خدمت این ستاد قرار گرفت افزود: تیم های جهادی این دانشگاه در سراسر استان نیز همگام با نیروهای داوطلب دیگر در حال خدمت رسانی، ضد عفونی معابر و اماکن عمومی ، تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و... هستند و نیروهای خدماتی در تمام واحدها و مراکز 18 گانه دانشگاه  دراستان مورد آموزش های لازم قرار گرفته اند و بیلبوردهای اطلاع رسانی درهمه واحدها در خدمت ستاد کرونا می باشد، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی دانشگاه در سراسر استان در حال اطلاع رسانی  و انتشار اخبار و هشدارهای این ستاد هستند  و امیدواریم بتوانیم در مهار این ویروس با همکاری سایر شهروندان متعهد سهیم باشیم .
دبیر هیات امنای استان هرمزگان با تاکید بر خانه ماندن و عدم حضور در اماکن عمومی تصریح کرد: باید نسبت به بستن مبادی ورودی شهرستانها و جزایرکیش و قشم اقدام عاجل صورت گیرد و نباید مورد بی مهری مردمانی قرار گیرند که با عدم رعایت ضوابط بهداشتی وارد شهر می شوند و موجب گستردگی و شیوع این ویروس در سراسر استان را رقم می زنند.
وی یادآوری کرد حفظ جان مردمان  نجیب این مناطق وظیفه همگانی ماست و نباید قربانی بی برنامگی هاو بی مسئولیتی هموطنانی شوند که در این ایام بحرانی برای خود برنامه سفر و گشت و گذار تدارک دیده اند و بدون توجه به هشدارهای بهداشتی مراکز ذیصلاح وارد دیگر شهرها می شوند.
دکتر کامرانی با توجه به وسعت و سرعت شیوع ویروس کرونا تاکید کرد: تنها راه مبارزه با این بیماری  رعایت بهداشت شخصی و عمومی و در نظر داشتن هشدارهای وزارت بهداشت و کارشناسان علوم پزشکی و ماندن در خانه هست تا بتوانیم  از این مرحله حساس و بحرانی  به سلامت عبور کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان اظهار امیدواری کرد، مردم با شناخت بیشتر از شیوع این ویروس و عواقب آن ، بتوانند با رعایت اصول همه جانبه بهداشتی و هشدارهای پزشکی، تیم های پزشکی و پرستاری را که این روزها در خط مقدم مبارزه قرار گرفته اند یاری رسان و در حفظ جان این عزیزان سهیم باشند.