اطلاعیه شیفت بندی و دور کاری کارکنان تا اطلاع ثانویه

۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۶۳۵ اطلاعیه ها

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی:
روسای مراکز استان و واحدهای دانشگاه نسبت به فعالیت کارکنان تا پایان سال به صورت شیفت بندی و دورکاری توجه ویژه داشته باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به روسای استان ها و واحدهای این دانشگاه تاکید کرد که درخصوص فعالیت کارکنان دانشگاه تا پایان سال به صورت شیفت بندی و در صورت لزوم دورکاری توجه ویژه داشته باشند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تأکید مکرر دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر اهمیت حفظ سلامتی کارکنان و اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع می رساند که از روز شنبه 17 اسفندماه تا پایان سال، روسای استان ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به نحوی برنامه ریزی کنند که فعالیت کارکنان دانشگاه به صورت شیفت بندی و در صورت لزوم دورکاری انجام شود.
دکتر طهرانچی در این خصوص مواردی را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ و مورد تأکید قرار داده که به شرح زیر است:
1. کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی که باید از تمام ظرفیت خود برای خدمت‌رسانی به مردم و کمک رسانی به سایر مراکز درمانی کشور استفاده کنند، در این مدت در محل کار خود حضور داشته باشند.
2. کارکنان حوزه هایی که وظیفه پشتیبانی از کلاس های غیرحضوری و مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارند، به منظور برگزاری هرچه بهتر و باکیفیت تر این کلاس ها و مشاوره و پشتیبانی فنی از مراکز IT واحدها، در محل کار خود   حضور یابند و یا به تشخیص رئیس واحد بصورت دور کاری ارایه خدمت نمایند.
۳- کارمندان مالی و پشتیبانی و حراست با تشخیص رئیس واحد و هماهنگی رئیس استان می بایست به ارایه خدمت بپردازند ۴- سایر کارکنان بخش های سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (به جز موارد بالا) باید در هماهنگی کامل با مدیران مربوط به حوزه خود، وظایف خود را به صورت شیفت بندی و دورکاری و از منزل انجام دهند.
لازم به ذکر است تمامی بخشنامه هایی که توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص مقابله با ویروس کرونا صادر شده، به قوت خود باقی است و علاوه بر آن، موارد فوق برای رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما) دانشگاه آزاد اسلامی لازم الاجراست.

خوشه ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶
با سلام لطفا در خصوص پایان نامه ها با توجه به وضعیت پیش آمده تصمیمی اتخاذ کنید که ما دانشجویان متضرر نشیم. چون در این روزها ارتباط با استاد ، دانشگاه، و توزیع پرسشنامه ها و ..... به مشکل خوردیم و نیاز به زمان بیشتری هست . ممنون میشم اگر مطرح بشه وراه حلی براش در نظر گرفته بشه تا مجبور به پرداخت شهریه در ترم مهرماه سال آینده نشویم.
پاسخ مدیر سایت ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰

با سلام ، حتمن در این خصوص تصمیم گیری خواهد