حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه آزاد در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۲ کد : ۱۶۱۱ خبر تصویری فرعی

حضور پر شور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در راه پیمایی یوم الله 22 بهمن
 استادان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس  با حضور در راه پیمایی 22 بهمن بار دیگر با آرمان های انقلاب ، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در حاشیه این مراسم با تبریک ،چهل ویکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت : به میمنت این روز بزرگ و برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب ، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری واجب است  تا با حضور پر شور خود در تمام صحنه های انقلاب ، وفاداری و دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کنیم.

احسان کامرانی افزود : مردم ولایتمدار ایران اسلامی در  سال 57 به رهبری بزرگمردی چون امام خمینی «ره» توانستند ریشه ظلم و ستم را کوتاه کرده و با عزم و اراده ای قوی بر تمام تهدیدات دشمن غالب شوند.

رئیس واحد بندرعباس شرکت در راهپیمایی 22 بهمن  را نشانه اتحاد ، قدرت و همدلی ملت ایران خواند و افزود : سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی   در حالی برگزار می‌شود که نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از حساس‌ترین دوران خود رادرعرصه‌های مختلف پشت سرمی گذراند.

رئیس بسیج اساتید استان هرمرگان با اشاره به شهادت سردار بررگ اسلام حاج  قاسم سلیمانی و تاثیر آن بر جوامع اسلامی اظهار کرد: آمریکا و اسرائبل با این اقدام نه تنها نتوانستند کاری از پیش ببرد بلکه روحیه ظلم ستیزی را  در جوامع اسلامی بیش از پیش بیشر کردند.

وی انقلاب اسلامی را انقلابی پویا ،جهادی در پرتو ولایتمداری خواند و افزود: حضور پرشور مردم و حماسه آفرینی در عر صه های مختلف  بیانگر پویایی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
دانشگاهیان در این مراسم ضمن گرامیداشت  یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب ، با سردادن  شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل ، نفرت خود را از کشورهای مستبد اعلام کردند