گشایش کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۶۱۰ خبر تصویری فرعی
کانون دانشجویی قرآن و عترت «تبیان» با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و جمعی از دانشجویان عضو کانون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، کانون دانشجویی قرآن و عترت تبیان با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران و جمعی از دانشجویان عضو کانون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گشایش یافت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تجلیل از این کار فرهنگی، خواستار تنوع‌بخشی کانون‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی شد و اظهار کرد: «دانشجویان باید با تشکیل کانون‌های فرهنگی، مذهبی،  هنری و ... دانشجویان را به انجام کارهای تیمی ترغیب و تشویق کنند.»

احسان کامرانی افزود: «مسئولان باید با کمک و پشتیبانی به کانون‌های دانشجویی بتوانند علاوه‌بر  فراهم‌آوردن یک فضای معنوی و بانشاط، آرمان‌های امام راحل و انقلاب را به‌خوبی به نسل جوان بشناسانند و در اشاعه  و تزویج فرهنگ اسلامی نقش بسزایی ایفا کنند.»

دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد بندرعباس نیز در این آیین با اشاره به تصدی‌گری امور فرهنگی به دانشجویان در اجرای برنامه‌های مذهبی و فرهنگی عنوان کرد: «انجام این امور توسط دانشجویان نوعی تمرین برای عهده‌داربودن مسئولیت‌های آتی است.»

آرش بیژن‌پور ادامه داد: «اجرای این برنامه‌ها به‌عنوان یک روش برای تحقق مشارکت حداکثری دانشجویان در اداره امور دانشگاه است و امید می‌رود با محول‌کردن امور اجرایی به دانشجویان بتوانیم در پویایی و  بالندگی  برنامه‌های دانشگاه نقش مهمی ایفا کنیم.»

به گزارش آنا، در حاشیه این افتتاحیه از مجموعه عکس‌های انقلاب که شامل ۱۵۰ قطعه عکس نمایشگاهی از عکس‌های سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۵۷ نهضت اسلامی مردم بندرعباس در طول مبارزه با رژیم ستمشاهی بود، توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رونمایی شد.