بخش روباتیک در دانشگاه آزاد بندرعباس راه اندازی می شود

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۹ کد : ۱۶۰۵ خبر تصویری فرعی
در راستای پاسخگویی به نیازهای اجتماعی و صنعتی جامعه؛

بخش روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: «بخش روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در راستای پاسخگویی به نیازهای اجتماعی و صنعتی جامعه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.»

به گزارش روابط عمومی، علیرضا سایبانی با علام این خبر که بخش روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در راستای پاسخگویی به نیازهای اجتماعی و صنعتی جامعه به‌زودی راه‌اندازی می‌شود، اظهار کرد: «امروزه روباتیک یک حوزه از علم با رشد سریع محسوب می‌شود، تحقیق، طراحی و ساخت روبات‌های جدید همزمان با پیشرفت‌های تکنولوژی از برنامه‌های این واحد دانشگاهی است.»

وی با اشاره به علاقه‌مندی نسل جدید جامعه به روباتیک اظهار کرد: «چند سال گذشته فعالیت‌های چشمگیری در زمینه روباتیک بین دانش آموزان و دانشجویان صورت پذیرفته که موجب به‌وجودآمدن طیف وسیعی از علاقه‌مندان به این رشته شده که مشتاق ادامه فعالیت‌های آکادمیک در این زمینه هستند.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس عنوان کرد: «این واحد دانشگاهی در نظر دارد تا با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های پیشرو در زمینه روباتیک بتواند با آموزش‌های لازم به استادان خود حرکت قابل ملاحظه‌ای در این زمینه انجام دهد.»

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با دارابودن رشته‌های کامپیوتر و الکترونیک این ظرفیت را دارد تا بتواند با برخورداری از اعضای هیئت علمی مجرب و متخصص خود در این زمینه به پیشرفت‌های چشمگیری دست یابد.