جلسه هم اندیشی روسای واحد ها و معاونان دانشجویی و فرهنگی با معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۹ خبر تصویری فرعی
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و حمایت از برنامه هاو شرکت های دانش بنیان فرهنگی را از سیاست های این دانشگاه خواند و گفت:« راه اندازی بازارچه های فن و هنر نیز در همین راستا در مراکز استان در حال شکل گیری است و مورد حمایت ماست.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

راه اندازی بازارچه های فن و هنر در مراکز استان

جلسه هم اندیشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طه هاشمی که در جلسه هم اندیشی روسای واحد ها و معاونان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در بندرعباس سخن می گفت با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی در بهمن ماه سال جاری در واحد کرج افزود:« واحد ها ی مراکز استان باید نمایشگاه هایی را قبل از ارسال آثارواحد های استانی خود به نمایشگاه کشوری در مراکز استان برگزار نمایند و آثار منتخب خود را در به جشنواره کشوری ارسال نمایند.»

وی طرح استعداد یابی هنری را از دیگر طرح های این حوزه معاونت برشمرد و افزود:« با اجرای این طرح استعدادهای مختلف دانشجویی در حوزه های و رشته های مختلف هنری شناسایی و در راستای پرورش، تربیت و حمایت ا بر روی آنان سرمایه گذاری لازم انجام می شود.»

این مقام فرهنگی با تاکید برشاخص های ساختاری نهادی در حوزه فرهنگی و اجنماعی گفت:«در این شاخص ها تعداد کانونهای دانشجویی، تعداد نشریات، طرح های ماندگار فرهنگی و.... بسیار مهم بوده و در ارزیابی های مربوطه مورد توجه قرار می گیرد.»

وی شرکت های دانش بنیان فرهنگی را از دیگر طرح های شاخص حوزه فرهنگی خواند و گفت« گرچه تاکنون روی این طرح ها توجه و تمرکزی خاصی انجام نگرفته است ولی این دانشگاه می خواهد تا ایده های فرهنگی ناب را به سمت تجاری سازی و تولید ببرد که این مهم تحول بزرگی در حوزه فرهنگی ایجاد کند.»

636181853941990584.jpg

هاشمی ازمطرح شدن طرح مفاخر و مشاهیر در شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد و گفت:« در این طرح چهره ها و شخصیت های علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و... هر منطقه از قرون قبل تا کنون توسط واحد های دانشگاهی شناسایی و معرفی می شوند و ما نیز با اعلام حمایت از پایان نامه های دانشجویی دکترا و ارشد در این راستا ، زندگی آنان را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهیم وبا برگزاری یادمان ها یا جشنواره های مختلف آنان را به درستی به جامعه معرفی می نماییم.»

وی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه های ما بتوانند با گذر از از دانشگاه های پژوهش محور و کارآفرین محور به سمت دانشگاه های جامع نگر حرکت کنند افزود:«در دانشگاه جامع نگر ، نگرش آن تک بعدی بودن خارج و به چند بعدی بودن می رسد و می توان تمام نیازهای دانشجویان را برطرف سازد.»

وی استفاده از پتانسیل استادان را در حوزه فرهنگی از دیگر برنامه های اجرا شده حوزه فرهنگی خواند و گفت :« اساتیدی که نمی توانند در برخیر واحد ها موظفی خود را تکمیل کنند می توانند در امور فرهنگی واحد مطابق بخشنامه فعالیت فرهنگی نمایند و این می تواند پتانسیل استادان را در هر رشته ای که هستند مورد استفاده قرار دهد.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز در این مراسم با اشاره به فعالیت های حوزه فرهنگی در استان هرمزگان گفت:« با حضور دکتر میرزاده در راس دانشگاه آزاد اسلامی و انتخاب دکتر طه هاشمی حوزه فرهنگی فعالیت چشمگیر خود را در حوزه های و ابعاد مختلف گسترش داد و توانست در این مدت کوتاه برنامه های بزرگی را به منصه ظهور برساند.»

مهدی باقری ، حرکت در جهت شرکت های دانش بنیان فرهنگی را نوعی نوآوری در عرصه فرهنگ و هنر دانست و افزود:«دانشجو محور کردن برنامه های دانشجویی و فرهنگی ، تنوع در برنامه های فرهنگی و هنری و ارائه راهکارهای مختلف در راستای مشارکت دانشجویان از برنامه های بسیار خوب و مفید حوزه فرهنگیست .»

این جلسه با برنامه پرسش و پاسخ در راستای برگزاری نمایشگاه فرهنگی در بهمن ماه سال جاری ادامه یافت.