بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از دانشگاه مرکز جناح

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۵۷۹ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان عنوان کرد؛

کارآفرین‌محوری سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، حرکت دانشگاه آزاد اسلامی را مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: «رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم با محوریت کارآفرینی هدف و سیاست اصلی این دانشگاه است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، احسان کامرانی صبح امروز در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان جناح، توسعه رشته‌ها و گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی را از اولویت اصلی این دانشگاه برشمرد و اظهار کرد: «توسعه کمّی نباید خللی در توسعه کیفی داشته باشد، بلکه این دو باید با ایجاد هم‌پوشانی زمینه رشد و بالندگی دانشگاه را فراهم سازند.»

وی، به‌روزرسانی داده‌ها، تعهد و تلاش، تکیه بر تولید علم، نوآوری در امور، تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان و کارآفرینی با هدف تولید ثروت را شاخصه اصلی یک دانشگاه خوب برشمرد و افزود: «زمانی می‌توانیم به افق‌های ترسیم شده توسعه نزدیک شویم که بتوانیم این آیتم‌ها را در دانشگاه نهادینه سازیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، همیاری و همدلی را از دیگر عناصر رشد و توسعه برشمرد و توضیح داد: «ایجاد وحدت همراه با همدلی و هم‌افزایی می‌تواند نقش مهمی در توسعه همه‌جانبه داشته باشد که باید با حرکت در این مسیر راه شکوفایی را در پیش بگیریم.»

خوابگاه دانشــجویی مرکز جناح با ظرفیت ۲۰۰ نفر توسط منصور عباسی ساخته شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز جناح نیز در این نشست شرح مختصری از فعالیت‌های این مرکز را ارائه کرد و گفت: «ساختمان اداری و آموزشی ایــن مرکــز دانشگاهی با زیربنای ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع توســط یکی از خیّرین منطقه  مرحوم حاج ابراهیم عباســی در چهار طبقه و مسجد دانشگاه نیز توسط همسر این مرحوم با زیربنای یک‌هزار متر مربع احداث و به بهره‌برداری رسید.»

محمد دواری مطرح کرد: «خوابگاه دانشــجویی این مرکز با ظرفیت ۲۰۰ نفر توسط حاج منصور عباسی ساخته و تحویل شد و برخی از خیّرین نیز عهده‌دار پرداخت بخشی از شهریه دانشجویان شدند.»