حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در شهر کرمان جهت شرکت در مراسم تشییع و تدفین سردار دلهاشهید عزیز سپهد حاج قاسم سلیمانی

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۵۷۲ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان:

امت اسلامی با هوشیاری و بصیرت، دشمن را در بن‌بست قرار داده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: «امت اسلامی با رهبری ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای توانسته با هوشیاری و بصیرت، دشمن را در بن‌بست واقعی قرار دهد.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با حضور در مراسم تشییع و تدفین سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به مقام والای این شهید سرافراز اسلام ادای احترام کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در حاشیه این مراسم باشکوه گفت: «امروز پیکر مطهر پرچمدار جبهه مقاومت بر دستان مردمان قدرشناس و عاشقی است که با سردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خواستار انتقامی سخت از دشمن هستند.»

احسان کامرانی افزود: «حضور میلیونی مردم و مسئولان در این مراسم بی‌نظیر، بیانگر پایبندی و وفاداری مردم به نظام و انقلاب و پاسداشت خون شهیدی است که تمام عمر خود برای حفظ امنیت منطقه و کشور سپری کرد.»

این مسئول با بیان اینکه ملت ایران تا نابودی کامل دشمن هرگز پا پس نمی‌گذارد، اظهار کرد: «راه ما همان راهی است که حاج‌قاسم و همرزمانش پانهادند.»

وی گفت: «امروز امت اسلامی با رهبری ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای توانسته با هوشیاری و بصیرت، دشمن را در بن‌بست واقعی قرار دهد.»

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در قالب دو کاروان خواهران و برادران برای شرکت در مراسم تشییع و تدفین سردار دلها راهی شهر کرمان، دیار کریمان شده بودند.