دکتر سیدطه هاشمی: بسیاری از زوایای علمی قرآن کریم ناشناخته مانده است

۰۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۲۰ خبر تصویری فرعی
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در اختتمامیه پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان، با پرداختن به نقش مبلغان و مروجان دینی ، کار و عمل آنان را بسیار مهم و حیاتی خواند و افزود: « به دلیل اینکه مروجان و مبلغان دینی به نوعی در دید عموم قرار دارند با ارتکاب اعمال خلاف و اشتباه ، جامعه را نیز دچار بحران هویت می سازند .»

طه هاشمی در اختتمامیه پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان

مبلغان و مروجان دینی ، ضد دین عمل نکنند

اختتامیه پنجمین دوره  مسابقات قرآن و عترت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که در جمع حافظان و قاریان قرآن کریم ، مسئولان ، کارکنان و استادان دانشگاه در واحد بندرعباس سخن می گفت با اشاره به نقش قرآن در سرنوشت بشری گفت: قرآن یک معجزه الهی است که در آن سعادت بشر به خوبی در آن ترسیم شده است و باید به اصول آن عمل شود.»

636181034737352193.jpg

وی قرآن را سر منشاء همه مسائل مادی و معنوی خواند و گفت:« این بدان معنا نیست که انسان عقلانیت و تفکر را کنار بگذارد و به آن توجه نکند بلکه باید با بکار انداختن تفکر و عقل در مسیر الهی و قرآن کریم گام بردارد.»

طه هاشمی ، افزود قرآن از منظر مختلفی توسط صاحب نظران تفسیر شده است ولی هیچگاه متخصصان علوم طبیعی ، ریاضی و..به صورت تخصصی بر روی قرآن مطالعه نکرده اند تا بتوانند زوایای کشف نشده و مباحث تخصصی این معجزه الهی را استخراج و دریابند ودر زندگی بشری بکار گیرند.»

636181034725633274.jpg

وی با اشاره به نقش مروجان و مبلغان دینی گفت: « این گروه ها باید مواظب باشند تا مرتکب اشتباه نشوند و یا اگر دچار اشتباه شدند آن اشتباه شخصی خود را به پای دین و معادل دین ننویسند تا جامعه با قضاوت شخصی بر روی عملکرد آنان دچار نقصان و بحران هویتی شود.»

636181034868914956.jpg

این شخصیت فرهنگی و دانشگاهی افزود:« متاسفانه امروز تفاسیر و برداشت های مختلفی از دین اسلام شده است و گروهی با پنهان شدن در پشت این دین الهی و مهربانی ، انسان ها را قتل و عام می کنند و دست به هر جنایتی می زنند تا آن را به نام اسلام تمام کنند و این در گروهای داعشی ، تکفیری ، القاعده ، تحجرگرا و ... به وفور یافت می شود .»

وی گفت این اعمال ضد دینی بدون شک نام اسلام و کتاب آسمانی او را در اذهان جهانی دچار خدشه می کند و باید شما مروجان و مبلغان دینی باید این تضادهای و افراط گری های را به مردم بشناسانید تا آنان و جهانیان تفاوت اسلام ناب محمدی را به خوبی درک نمایند.»

هاشمی با اشاره به حرکت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر گفت:« دانشگاه سالانه برنامه های بزرگ فرهنگی در حوزه های مختلف به صورت سراسری، استانی و واحدی برگزار می نماید و پژوهشکده قرآن و عترت در کنار پژوهشکده علوم اجنماعی همین نقش مهم را در تبیین و تشریح دین مبین اسلام انجام می دهند.»

636181034712977047.jpg

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز در این مراسم با خیر مقد م به حافظان و قاریان قرآن کریم ، میزبانی این مراسم معنوی را سهادتی بزرگ خواند و اظهار امیدواری کرد که این واحد توانسته باشد میزبان خوبی برای این مراسم بوده باشد.»

مهدی باقری با اشاره به رشد و توسعه برنامه های فرهنگی در حوزه کمی و کیفی گفت:« میزان اثر بخشی برنامه های فرهنگی بر روی جوانان دانشگاهی نشان از کیفیت برنامه های اجرایست و این مهم می تواند با داشتن استمرار راه بالندگی و پویایی را طی نماید.»

سرپرست اداره فعالیت های قرآن و عترت نیز در این برنامه ، با تشریح عملکرد این اداره گفت: کارهای زیادی از بعد محتوایی و کیفیت انجام شده است و برگزاری جشنواره های هنر و ادبیات دینی، مسابقات سراسری قرآن و عترت و .... در واحد ها مختلف دانشگاهی همه و همه نشان از اهمیت و جایگاه قرآن کریم است.»

دکتر محمد حسین اشرف گفت:«150نفر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که منتخبین استان های مختلف بوده اند در این مسابقات شرکت نمودند که با تلاش هیات داوران نتایج این دوره از مسابقات نیز در بخش های مختلف اعلام شد.»

636181034730789612.jpg

این اختتامیه با برنامه های متنوع قرآنی دیگری نیز همراه بود .

پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با نتایج زیر پایان پذیرفت:

636181034880165819.jpg

در بخش برادران :

در بخش حفظ،: حفظ سه جز0 متوالی: ابوالفضل قربان زاده و مهدی غفاری نفرات اول و دوم به ترتیب از استان های آذربایجان شرقی و همدان

حفظ جزء سی: حسام کفاش، موسی قیاثی و غلامحسین دهقانی نفرات اول تا سوم به ترتیب از استان های اصفهان ، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی

حفظ پنج جزء؛ بهرام عالی پور، مهدی تاج ور وحسین حمزه به ترتیب از استان های چهارمحال بختیاری، مازندران و همدان نفرات اول تا سوم

در رشته اذان ، عباس افشار، محمد حسین بابایی و چشمعلی تقی پور به ترتیب نفرات اول تا سوم از استان های تهران، اصفهان و آذربایجان غربی

در رشته تحقیق؛ عبدالرضا هدایتی ، شهریار طایفه نوبری و میثم شبان پور به ترتیب از استان های مرکزی، تهران و اصفهان نفرات اول تا سوم

در رشته ترتیل؛ احمد فرخی ، عزیز کمالیان و سید حسین طالبی به ترتیب از استان های مرکزی، همدان و تهران نفرات اول تا سوم

636181034861883709.jpg

در بخش خواهران:

رشته تحقیق؛ زهرا محمدی ، محبوبه نوری و هاجر سید محمدی به ترتیب از استان های زنجان، مرکزی و اردبیل نفرات اول تا سوم

رشته ترتیل؛ لیلا تیزرو،خدیجه الماسی، زهرا دلداده به ترتیب از استان های هرمزگان، نجف آباد و اصفهان نفرات اول تا سوم

در رشته حفظ 5 جزء؛ سپیده اسدی، عزت باقری و عصمت درویشی به ترتیب از استان های تهران، سمنان و لرستنان نفرات اول تا سوم

636181034807664872.jpg

حفظ 3 جزء متوالی؛ شهربانو حیدری و لیلا حسن زاده به ترتیب از استان های سمنان و اردبیل نفر اول و دوم

حفظ جزء سی ، معصومه حاجی، فتانه گنجی و میترا چراغی به ترتیب از استان های لرستان، مرکزی و کرمانشاه نفرات اول تا سوم این دوره از مسلبقات شدند .