تجلیل از نخستین گروه دانشجویان فعال در طرح آراستگی و شئون رفتاری دانشگاه

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۳ کد : ۱۵۱۴ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس:

الگوبودن در مسائل فرهنگی مستلزم پایبندی به اعتقادات دینی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: «سفیر و الگوبودن در مسائل فرهنگی مستلزم خودسازی و پایبندبودن به اعتقادات دینی و مذهبی است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، احسان کامرانی در مراسم تجلیل از نخستین گروه دانشجویان فعال در طرح آراستگی و شئون رفتاری دانشگاه با اشاره به شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) در تاریخ اسلام و نقش آن بزرگوار در تحکیم جایگاه زن در جامعه اسلامی اظهار کرد: «وجود گرانقدر حضرت فاطمه(س) زندگی معنوی و موقعیت اجتماعی زنان را تحت تأثیر قرار داد و جایگاه شایسته و والای زنان را ارتقا بخشید.»

وی افزود: «حضرت زهرا(س) به‌‌عنوان برترین نمونه فضیلت و کرامت پیش‌روی زنان و دختران قرار دارد که شخصیت تحسین‌برانگیزش، ملاک و معیار راستین شریعت اسلامی شمرده می‌شود.»

این مسئول ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه اسلامی را یک تکلیف دینی خواند و عنوان کرد: «همه ما در نهادینه‌کردن فرهنگ دینی و اسلامی در جامعه مسئول هستیم و باید بتوانیم به وظیفه مهم  خود عمل کنیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس ادامه داد: «سفیر و الگوبودن در مسائل فرهنگی مستلزم خودسازی و پایبندبودن به اعتقادات دینی و مذهبی است که باید دانشجویان به آن  توجه ویژه‌ای داشته باشند.»

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در این مراسم از حجاب و پوشش به‌عنوان آینه تمام‌نما و معرفی‌کننده شخصیت انسان یاد و خاطرنشان کرد: «پوشش اسلامی فقط مختص زنان نیست؛ بلکه مردان نیز باید در راستای رعایت پوشش و شئون رفتاری و اسلامی کوشا باشند و از هرگونه پوشش نامناسب خوداری کنند.»

حجت‌الاسلام اسماعیل پاکنژاد با تأکید بر رعایت حریم پوشش بین دانشجویان عنوان کرد: «کمک به بهداشت روانی، ایجاد استحکام روابط خانوادگی، ایجاد عفت و کرامت انسانی از مواردی است که انسان در رعایت پوشش اسلامی از آن بهره‌مند می‌شود.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در ادامه این مراسم رعایت شئون اسلامی و پایبندی به مقررات حاکم بر دانشگاه را امری ضروری دانست و گفت: «به‌دنبال این هستیم تا با تبیین بخشنامه آراستگی و شئون رفتاری بین دانشجویان بتوانیم فضای مناسب‌تری در دانشگاه حاکم کنیم.»

سعید مرادپور خاطرنشان کرد: «امید است تا با مشارکت استادان، کارکنان و دانشجویان فعال فرهنگی در تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی بتوانیم با نهادینه‌کردن فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه جوانان را از هرگونه انحرافات فکری و عملی مصون نگه داریم.»

در پایان این مراسم از تعداد ۳۳ نفر از دانشجویان فعال در طرح آراستگی با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.