ازدواج دانشجویی

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۵۰۰ خبر تصویری اصلی

تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه ۱/۱/۱۳۹۷ تا ۳۰/۹/۱۳۹۸ می باشد.

- ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.

- در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.

- دانشجویان تا یک هفته  پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- در دانشگاه هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- مدارک لازم جهت تایید: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل کارت دانشجویی

- ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت نام مقدور می باشد.

- مهلت ثبت نام تا ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۸ می باشد.

- جهت ثبت نام به سایت ezdevaj.nahad.ir مراجعه نمائید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۷۶۳۳۶۷۴۱۲۱ - ۰۷۶۳۳۶۸۴۵۷۷ تماس حاصل فرمائید.