همایش مسئولان و نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان هرمزگان

۲۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۴۸۵ خبر تصویری فرعی

رئیس بسیج اساتید دانشگاه های استان هرمزگان  عنوان کرد

دانش علمی نیروی  بسیجی باید به روز باشد.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه های استان هرمزگان  با تاکید بر بالا بودن دانش علمی دانشجویان بسیجی گفت:« رسیدن به فناوری و توسعه پایدار نیاز به تخصص و تعهد دارد که این مهم می تواند در وجود نیروهای مخلص بسیجی متبلور شود.»

دکتر احسان کامرانی در همایش مسئولان و نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه های استان هرمزگان با اشاره به پیشرفت های حاصل شده در حوزه های علمی، نظامی ، اقتصادی و... را مدیون دانشگاهیان و صنعتگرانی دانست که با شعار خدمت به مردم در کنار مردم و جامعه حرکت می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، فرا گرفتن دانش علمی را در همه ی حوزه ها مهم و کاربردی خواند و گفت:« برای پیشرفت و رسیدن به فناورهای روز دنیا لازم است تا علم خود را به روز ساخته  و تلاش کنیم تا فناوری های پیشرفته را در کشور بومی سازی نماییم.»

کامرانی توجه به بیانات گام دوم مقام معظم رهبری را،  تنها راه رسیدن به یک کشور توسعه یافته دانست و متذکر شد: « اگر بتوانیم با مطالعه درست ، سند کاربردی این بیانات را برای عملیاتی نمودن  به درستی تدوین و تفسیر کنیم  به طور حتم می توانیم  به آینده ای روشن  دست یابیم.»

وی  یادآوری نمود،  دلیل خطاب قرار گرفتن جوانان در بیانات مقام عظمای ولایت، نشان از توجه ایشان به قشر جوان جامعه به عنوان نیروی پرانرژی،  متفکر و اندیشمند  است که آینده کشور به دست این عزیزان رقم خواهد خورد.

این نیروی بسیجی خواست ، تا همه جوانان با حفظ اتحاد ، همدلی و همراهی  با توجه به منویات مقام رهبری و آرمان های شکوهمند انقلاب اسلامی حرکت رو به رشد و توسعه خود را ترسیم و با استراتژی اندیشه و فکر از دشمن غافل نشوند.

این همایش با برگزاری چند کارگاه تخصصی در حال برگزاری است .