جشنواره صنایع دستی دانشجویان سما ، دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۴ کد : ۱۴۸۱ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشکده سمای بندرعباس خبر داد؛

برگزاری جشنواره رونق تولید ملی در دانشکده سمای بندرعباس

رئیس دانشکده سمای بندرعباس گفت: «در راستای درک بهتر دانشجویان و دانش‌آموزان از ظرفیت‌های صنایع بومی، جشنواره‌ای با هدف رونق کسب و کار و تولید در این دانشکده برگزار شد.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  احسان محمدی‌نژاد در حاشیه برگزاری این جشنواره اظهار کرد: «چرخه تولید ثروت از تولیدات بومی و منطقه‌ای، یکی از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سرای نوآوری است که این جشنواره با همین هدف برگزار شد تا استعدادهای بالقوه شناسایی و در حوزه سیاست‌های جدید دانشگاه به‌کار گرفته شود.»

وی افزود: «رونق تولید ملی با رویکرد کاشت نخل و صنایع مربوط به آن ازجمله کاشت، فرآوری و فروش آن از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در این جشنواره مدنظر قرار گرفته تا ظرفیت‌های دانشجویی در این حوزه شناسایی و عملیاتی شود.»

رئیس مراکز سمای هرمزگان در بازدید از این نمایشگاه و گفتگو با دانشجویان شرکت‌کننده در این جشنواره بزرگ و کارآفرینی گفت: «هدف از اجرای این برنامه‌ها، تقویت رویکردهای کارآفرینی و نگاه عمیق به داشته‌های محلی در راستای رونق تولید ملی است.»

محمدی‌نژاد ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن طرح پایش بتوان سرای نوآوری را در حوزه‌های کشاورزی، شیلاتی و دریایی راه‌اندازی و توسعه داد.