راهیابی دانشجویان دانشگاه آزاد استان هرمزگان به جشنواره ملی قرآن و عترت

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۴۸۰ خبر تصویری فرعی

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد بندرعباس خبر داد

راهیابی دانشجویان دانشگاه آزاد استان هرمزگان به جشنواره ملی قرآن و عترت

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد بندرعباس از درخشش دانشجویان این دانشگاه دربیست و چهارمین دوره ی مسابقات سراسری قرآن و عترت سراسر کشور  خبر داد و گفت: آثار 4 تن از دانشجویان این دانشگاه بعد از داوری حائز رتبه برتر کشوری شدند.

آرش بیژن پور افزود:«این دوره از مسابقات که آثار منتخبین استانها در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ جزء سی‌ام، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم به مرکز ارسال شده بود پس از داوری با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.»

وی گفت:«گروه تواشیح «بحر النور» دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که متشکل از آقایان قادر حمید زاده ، علی جعفرزاده و امیر سالارپوربود توانست ضمن کسب رتبه دوم مسابقات کشوری ،جواز حضور در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان نیزاز آن خود کند.»

بیژن پور افزود:« زینب فراریان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم نیز در بخش حفظ ده جزء قرآن کریم توانست با شایستگی به رتبه سوم این دوره ازمسابقات دست یابد.«

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی  استان هرمزگان با ارزیابی های صورت گرفته درحوزه های قرآن و عترت و ستاد اقامه  نماز برای چندمین بار به عنوان، دانشگاه موفق و پیشرو در بین دانشگاههای کشور معرفی شده است.