برگزاری نشست تبیین اصول گفتمان انقلاب اسلامی با حضور اساتید بسیجی

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۴۷۱ خبر تصویری فرعی
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه مطرح کرد؛

گفتمان انقلاب اسلامی سندی محکم برای جهانی‌کردن دین اسلام

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: «گفتمان انقلاب اسلامی سندی محکم برای جهان‌شمول کردن دین مبین اسلام و کلام نورانی خداوند است.»

به گزارش روابط عمومی،احمد بنافی ظهر امروز در نشستی با استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تبیین اصول گفتمان انقلاب اسلامی اظهار کرد: «گفتمان انقلاب اسلامی یکی از برنامه‌های راهبردی و نقشه راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.»

وی افزود: «ایجاد امتی با محور اندیشه، عدالت‌ورزی در استفاده از مواهب و نعمت‌های الهی، حمایت از مستضعفان و مظلومان جهان و قیام به عدالت از مهم‌ترین مؤلفه‌های گفتمان انقلاب اسلامی است.»

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طاغوت‌ستیزی و رهایی از فتنه‌انگیزی را از اهداف و برنامه‌های این گفتمان دانست و عنوان کرد: «ازنظر قرآن ولایت فقط از آن خدای تعالی است و هر کسی دیگر مدعی ولایت باشد، باطل است، مگر آنکه ولایت او مظهر ولایت الهی باشد.»

بنافی با تأکید بر تعلیم و تزکیه به‌عنوان یکی دیگر از مهم‌ترین محورهای گفتمان اسلامی تصریح کرد: «مبارزه با جهل و جهالت علمی و عملی یعنی نادانی و بی‌خردی و نیز بی‌تقوایی و فجور در عمل است؛ زیرا انسان در آموزه‌های قرآن، متأله و قرآنی بوده و باید بر اساس فطرت پاک با علم و دانش به تزکیه نفس خود و تطهیر جامعه از ناپاکی و پلیدی اقدام کند.»

وی با تاکید بر تبیین اصول گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی در کشور اضافه کرد: «دانشگاه‌ها به‌عنوان  پایگاه علمی و فرهنگی متولی گفتمان‌سازی و ترویج این جریان مهم و سازنده در کشور باشند.»

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حفظ ارزش‌های نظام و انقلاب را از وظایف مهم و دینی دانست و گفت: «تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری و عملی کردن سیاست‌های راهبردی نظام و انقلاب از مهم‌ترین رسالت دانشگاه‌ها در کشور است.»

بنافی با بیان سیاست‌های آمریکا و همدستان خبیث آن در منطقه اظهار کرد: «از آنجایی که آمریکا به دنبال این بوده تا از نفوذ قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان جلوگیری کند؛ بنابراین اجرایی کردن راهبردهای هوشمندانه مقام معظم رهبری در مقابله این توطئه‌ها امری الزامی است.»

وی با تبریک و گرامیداشت ۱۳ آبان تاریخی در کشور مطرح کرد: «۱۳ آبان یادآورِ دلاورمردی های شهیدانی است که با قلبی بزرگ و عزمی راسخ و با اقتدا به سرور و سالار شهیدان، آن حماسه عظیم را در هشت سال دفاع مقدس آفریدند.»