برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۴۷۰ خبر تصویری فرعی

واحد بندرعباس نائب قهرمان شد

تیم کارکنان و اعضای هیات علمی واحد بندرعباس نائب قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با شرکت تیم هایی از واحد ها و مراکز استان به میزبانی واحد بندرعباس برگزار شد.

این دوره از مسابقات که با نام خلیل تختی نژاد شهید مدافع حرم مزین شده بود ، تیم ها به صورت دوره ای در دو نوبت صبح و عصر در مدت سه روز با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت با نتایج ذیل به کار خود پایان داد.

تیم های قشم ، بندرعباس و میناب به ترتیب مقام های اول تا سوم  را از آن خود کردند.

آقای محمد علی جماتی پوراز تیم بندرعباس با 11 گل زده  به عنوان بهترین گلزن  و آقای مهدی سوادی از واحد قشم به عنوان فنی ترین بازیکن معرفی شدند.