حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیبمایی ۱۳ آبان ماه

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۴۶۸ خبر تصویری فرعی

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد بندرعباس:

دانشگاهیان 13 آبان را به گفتمان‌های پژوهشی پیوند دهند

راه پیمایی 13 آبان ماه

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با اشاره به وقایع تاریخی 13 آبان گفت: دانشگاهیان باید این وقایع را با ابعاد پژوهشی بررسی و آن را به یک گفتمان انقلابی و پژوهشی تبدیل کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سعید مراد پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در حاشیه راهپیمایی 13 آبان ماه در جمع اساتید بسیجی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با گرامی داشت این روز بزرگ گفت: « روز ملی مبارزه با استکبار جهانی امروز در دنیا به نماد ظلم ستیزی، قدرت‌ طلبی و سلطه گر ی مبدل شده است و همه می دانیم که رمز پیروزی ملت های آزادطلب در گروی ایستادگی و مبارزه با استکبار جهانی است.»

وی با بیان اینکه ، ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی توانسته با شعار راهبردی «مرگ بر آمریکا» قدرت سیاسی این کشور را پوشالی جلوه دهد گفت: «ایران اسلامی توانست این شعار راهبردی و دشمن شکن را به نماد مبارزه با استکبار جهانی مبدل سازد و با آگاهی دادن به مردم جهان و کشورهای دنیا، سیاست های ظلمانه و استکبار طلب غرب را به آنان یادآوری کند.»

637084686121617255.jpg

مرادپور تاکید کرد: آمریکاه در تمام 4 دهه انقلاب اسلامی به دنبال دشمنی و خصومت ورزی با ملت ایران است و گویا این دشمنی پایانی ندارد و هر روز این سیاست ها به شکلی و یا قالبی رنگ عوض می کند افزود:« آمریکاه باید بداند که نمی تواند با این عناوین جعلی سلطه گری خود را در کشور اسلامی ایران بگستراند.»

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد بندرعباس تاکید کرد: «حضور اقشار و آحاد ملت ایران به ویژه استادان، دانشجویان و دانش آموزان عزیز برای حضور و شرکت پر شور، معنوی و گسترده در این گردهمایی نمادین؛ نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.»

637084686705420733.jpg

وی افزود: «مردم همیشه در صحنه ما ثابت کرده اند هرگاه لازم باشد به میدان می آیند و با نمایش گذاردن اقتدار ملت، با آرمانهای امام راحل(ره)، شهدای عزیز و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می کنند تا به استکبار جهانی بفهمانند که ما با وحدت ملی در کنار هم برای مبارزه با استکبار آماده ایم.»

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم پا به پای ملت شریف ایران در این راهپیمایی عظیم شرکت کردند.