همایش« اینجا خلیج فارس خانه ماست» با حضور استاد روابط بین الملل، دکتر عسکر خانی

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۴۶۲ خبر تصویری فرعی
استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران:

ترفندهای غرب علیه ایران با هوشیاری نیروهای امنیتی سپاه محقق نشده است

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران گفت: «ترفندهای غرب علیه ایران خوشبختانه تاکنون به دلیل هوشیاری نیروهای امنیتی سپاه محقق نشده است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  ابومحمد عسکرخانی صبح امروز در همایش «خلیج‌فارس خانه ماست» که با حضور نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس برگزار شد، با بیان سیاست‌های کشورهای غربی در قبال ایران اظهار کرد: «ترفندهای غرب علیه ایران، چون تصویر مثلثی قائم‌الزاویه بوده که زوایای آن را فرهنگ، اقتصاد و امنیت شکل داده و رأس اصلی آن یعنی امنیت، در مرحله نخست مدنظر دشمن است و سعی دارد این زوایا را به تسخیر خود درآورد تا بتواند قدرت عمل را به دست بگیرد که خوشبختانه تاکنون به دلیل هوشیاری نیروهای امنیتی سپاه موفق نشده عرض‌اندام کند.»

وی با تصویرسازی جریان غرب علیه ایران افزود: «استکبار و در رأس آن آمریکا به دنبال گرفتن فناوری رشد و توسعه از ایران هستند که هر دفعه با بهانه‌ای چون برجام، NPT، FATF و ... به این موضوع ورود می‌کنند و این تله‌های دیپلماتیک چون تارهای عنکوبت به‌هم‌تنیده و متصل هستند.»

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران با یادآوری این موضوع که هدف استکبار ضعیف‌کردن قدرت دفاعی ایران و نیروهای امنیتی و نظامی است، گفت: «سپاه پاسداران یکی از اهداف مهم دشمن بوده که امروز با اتهاماتی چون پولشویی، تروریست، داشتن سلاح کشتارجمعی و... سعی دارند تا این نهاد مردمی را به دشمن مردم مبدل کنند که همه باید هوشیار و آگاه درباره این موضوع باشند.»

عسکرخانی با بیان اینکه دشمن همواره سعی دارد تا با ورود به بدنه نظام‌های استکبارستیز ازجمله ایران اسلامی، ساختار امنیتی را در هم بشکند و صفوف مقاومت را تضعیف کند تا بتواند به اهداف شوم خود برسد، عنوان کرد: «رسیدن به قدرت نظامی و امنیتی با حفظ اقتدار ملی، وحدت و همگرایی امکان‌پذیر شده و به یمن مقام معظم رهبری در جامعه متبلور و محقق شده است.»

وی با تأکید بر اینکه ما توانسته‌ایم در طول چهار دهه انقلاب را به‌خوبی به جهانیان بشناسانیم، مطرح کرد: «امروز ایران را با نام انقلاب اسلامی می‌شناسند و این نشان از قدرت ایران در همه صحنه‌های بین‌المللی دارد که مایه فخر و مباهات ما به‌عنوان هفتمین قدرت نظامی جهان است.»

این وکیل دادگستری تأکید کرد: «حضور ما در همه دنیا باید چشمگیر، آشکار و با اقتدار باشد؛ زیرا ما نیز حق داریم چون سایر کشورها برای دفاع از منافع ملی کشور خود به همه جا ورود کنیم.»

عسکرخانی با یادآوری اینکه با از دست دادن بحرین در زمان طاغوت، گلوگاه خلیج‌فارس را از دست دادیم و ایران را مبدل به سفارتخانه آمریکا در منطقه کردیم، اظهار کرد: امروز به یمن حضور جمهوری اسلامی در ایران نه‌تنها امریکا را از کشور بیرون انداختیم بلکه اقتدار را به کشورمان برگرداندیم و نه‌تنها در منطقه بلکه در جهان حرفی برای گفتن داریم.»