گشایش سالن بدنسازی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۴۴۳ خبر تصویری فرعی
سالن بدنسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با متراژ بیش از ۱۰۰ متر مربع و هزینه ۱۵۰ میلیون تومان گشایش یافت.
گشایش سالن بدنسازی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته تربیت بدنی سالن بدنسازی حرفه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با هدف بهره‌مندی کارکنان، استادان و دانشجویان با حضور جمعی از مسئولان این دانشگاه راه‌اندازی شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در حاشیه این مراسم گفت: «افزایش فضای سالن، تجهیز سالن به دستگاه‌های جدید، نوسازی دستگاه‌های موجود، ایجاد  سالن TRX، رختکن و  تجهیز به سیستم خنک‌کننده از جمله اقدامات صورت گرفته در این سالن است.

سعید مرادپور با بیان اینکه این سالن با مدیریت اداره تربیت بدنی دانشگاه اداره می‌شود، افزود: «دانشگاهیان می‌توانند با نام‌نویسی و هماهنگی لازم با این اداره در ساعات تعیین شده در سالن حضور یابند و زیر نظر مربی مربوط تمرینات خود را آغاز کنند.»

مسئولان قبل از این مراسم در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند و با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام والای شهیدان انقلاب  ادای احترام کردند.