آیین معارفه و تودیع معاون عمرانی دانشگاه

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۴۳۹ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با صدور حکمی سرپرست معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس را منصوب کرد.
در حکمی صورت گرفت؛ انتصاب سرپرست معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

انتصاب سرپرست معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه، احسان کامرانی با صدور حکمی علی عطارزاده را به عنوان سرپرست معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس منصوب و از تلاش‌های علیرضا دهقان بنادکی قدردانی کرد.

در متن این حکم خطاب به عطارزاده  آمده است: نظر به مراتب تخصص و تجربه جنابعالی به موجب این حکم برای مدت سه ماه به عنوان سرپرست معاونت عمرانی واحد بندرعباس منصوب می شوید. امید است با اتکال به نیروی لایزال قادر متعال ضمن یاری گرفتن از نیروهای متعهد و متخصص در انجام امور محوله موفق باشید.

به گزارش آنا، علی عطارزاده عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس است که سوابق علمی پژوهشی و مدیرگروهی را در کارنامه علمی خود دارد.

عطارزاده در جلسه‌ای با حضور محسن دهقانی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان معرفی شد و حکم خود را دریافت کرد.