افتتاح نخستین مرکز مشاوره روانشناختی و آزمایشگاه بازی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۶ کد : ۱۴۲۲ خبر تصویری فرعی

با حضور دکتر کامرانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

نخستین مرکز مشاوره روانشناختی و آزمایشگاه بازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرلنگه، نخستین مرکز مشاوره روانشناختی و آزمایشگاه بازی در دانشگاه آزاداسلامی بندرلنگه با حضور احسان کامرانی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، این افتتاح را گامی بلند در راستای ارتباط دانشگاه با مردم دانست و تاکید کرد که دانشگاه آزاد اسلامی باید در بطن جامعه حضور داشته باشد‌.

وی اظهار کرد: هرچه ارتباط دانشگاه با جامعه بیشتر باشد، هردو طرف سود خواهند برد و این هم به نفع جامعه و هم به نفع دانشگاه خواهد بود.

محمود صباحی‌زاده رئیس واحد بندرلنگه نیز گفت: در این مراکز به متقاضیان در موضوعات مختلف مشاوره داده می‌شود،.

وی آزمایشگاه بازی را منحصر به فرد خواند و تصریح کرد: در این آزمایشگاه اختلالات و توانایی‌های فرد سنجیده می‌شود.

به گزارش آنا، مرکز سلامت، تندرستی و مرکز مشاوره کارآفرینی واحد بندرلنگه  نیز همزمان با این مراسم آغاز به‌کار کرد.