برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۴۱۳ خبر تصویری فرعی
به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد : برگزاری مسابقات ورزشی در واحد بندرعباس بمناسبت هفته دفاع مقدس و در راستای گام دوم انقلاب با ایجاد شور، نشاط و امید در بین کارکنان و خادمان نظام جمهوری اسلامی یک دوره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری اداره تربیت بدنی ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

این دوره از مسابقات ورزشی دررشته های دارت بانوان . تیراندازی با تفنگ بادی آقایان و پیاده روی خانواده  با حضورجمعی از کارکنان و اعضای هیات علمی در محل تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد .

نتایج مسابقات به شرح ذیل است:

در بخش دارت بانوان: سرکارخانم ها پروانه جمعه زاده . الهه ناصری و لیلا خازنی پوربه ترتیب نفرات اول تا سوم

در بخش تیراندازی با تفنگ بادی: آقایان مرتضی بهنیا . محمد بامری و محمد رضا امیری به ترتیب نفرات اول تا سوم

همایش پیاده روی نیز با حضور جمعی از کارکنان و اعضای هیات علمی و خانواده آنها در محل ساحل بندرعباس برگزار شد که در پایان به قید قرعه هدایایی به رسم یادبود به نفرات منتخب آقایان محمد صادقی . قاسم عالی زاده و اکبر پور سهراب اهداء شد.