دیدار اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۴۰۲ خبر تصویری فرعی
امام جمعه بندرعباس در شورای اداری دانشگاه آزاد بندرعباس:

رشته‌های آموزشی دانشگاه‌ها متناسب با نیاز هر منطقه آمایش شوند

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس خواستار آمایش رشته‌های آموزشی دانشگاه‌ها متناسب با نیاز هر منطقه شد و گفت: مأموریت دانشگاه‌ها امروز بیش از گذشته است و باید با سرمایه‌گذاری در حوزه رشته‌های کاربردی و مورد نیاز، متناسب با ظرفیت و نیازمندی هر منطقه گام بردارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده در دیدار با اعضای شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ، انتصاب احسان کامرانی را به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به فال نیک گرفت و گفت: انتصاب این نیروی ارزشی، شخصیت بزرگ علمی و سرشناس دانشگاهی یکی از بهترین گزینه‌های در رأس امور این دانشگاه است.

امام‌جمعه بندرعباس، با معرفی احسان کامرانی به سمت مدیر گام دوم بیانیه انقلاب در دانشگاه‌های استان هرمزگان، افزود: توقع از یک نیروی انقلابی، مخلص و کاردان بیش از همیشه است تا بتواند در تبیین و عملیاتی کردن این بیانیه گام‌های مؤثری در راستای نیازهای جامعه بردارد.

وی خواستار آمایش رشته‌ها آموزشی دانشگاه‌ها متناسب با نیاز هر منطقه شد و افزود: مأموریت دانشگاه‌ها امروز بیش از گذشته است و باید با سرمایه‌گذاری در حوزه رشته‌های کاربردی و موردنیاز، متناسب با پتانسیل و نیازمندی هر منطقه گام بردارد.

نماینده ولی‌فقیه گفت امروز دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با نگاهی نو، عزمی راسخ و انرژی مضاعف باید مأموریت‌های انجام نشده را انجام و کارهای نیمه‌تمام رل به سرانجام برساند و در راستای منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های نظام را اجرایی سازد.

عبادی زاده تأکید کرد هر دانشگاهی نیاز به یک سند چشم‌انداز دارد تا با هدف‌گذاری، استراتژی و حرکت بر اساس شاخص‌های علمی و نقشه راه، آینده خود را ترسیم و عملکرد خود را ارزیابی و برنامه‌ها و اهداف بلندمدت خود را بر اساس شاخصه‌های پیش‌بینی‌شده توسعه دهد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت واحدهای دانشگاهی استان ارائه کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین مجتمع آموزش عالی استان هرمزگان است که با ۱۸ واحد و مرکز، ۲۴ هزار دانشجو، ۳۰۰ عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت، ۵۴۰ رشته و ۱۸۰ هزار مترمربع فضای آموزشی و خدماتی در خدمت مردم فهیم این استان است.

احسان کامرانی افزود: ۶ تشکل اساتید و ۶ تشکل دانشجویی همراه با ۳۰ کانون فرهنگی و هنری در این دانشگاه مشغول فعالیت فرهنگی و فوق‌برنامه هستند.

وی افزود: در راستای بیانیه گام دوم انقلاب مقرر شده نقشه راه تهیه و برنامه‌های عملیاتی تا پایان آبان ماه شکل جامع و اجرایی به خود بگیرد تا توصیه‌های مقام معظم رهبری به‌خوبی دنبال و ارزیابی شود.

کامرانی گفت: تهیه سند آموزشی جامع استان هرمزگان در کنار آمایش سرزمینی این منطقه می‌تواند کمک شایان به شناخت پتانسیل و نیازمندی منطقه نماید که در دستور کار قرارگرفته و تا پایان آبان ماه نیز به مرحله اجرا درخواهد آمد.

وی دکتر عبادی زاده را یک دانشمند و شخصیت برجسته علمی و انقلابی خواند و افزود: به‌واسطه این نعمت علمی بزرگ و پشتیبانی ایشان به‌طور حتم گام‌های مؤثر و ارزشمندی را در حوزه‌های فرهنگی و انقلابی خواهیم برداشت.

در این جلسه حجت‌الاسلام ابراهیمی نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز گزارشی از وضعیت فرهنگی استان و برنامه‌های پیش روی دانشگاه ارائه کرد.