بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس از بخش های مختلف حوزه های اداری، مالی، دانشجویی وفرهنگی

۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۳۸۴ خبر تصویری فرعی

سرپرست دانشگاه آزاد  بندرعباس :

ایجاد تحول در دانشگاه باید مشهود و اثرگذار باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تاکید بر حرکت جهادی دانشگاهیان در راستای رفع مشکلات و موانع جامعه گفت: پیشرفت ، توسعه وایجاد تحول در دانشگاه باید مشهود و اثرگذار باشد.

احسان کامرانی در حاشیه بازدید خود ازحوزه های اداری و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس افزود:فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی باید باتکیه بر اصول علمی و پژوهشی با محوریت تولید علم و درآمدزایی حرکت کند و بتواند با تکیه بر علوم نوین و فناوری‌های علمی زمینه توسعه در جامعه باشد.

وی با تاکید براستفاده بهینه از امکانات و تجهیزات موجود در دانشگاه و کاهش هزینه ها اظهار کرد: سوق دادن فعالیت‌های دانشگاه در مسیر درآمدزایی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف موجب می‌شود تا دانشگاه از وابستگی به شهریه خارج شود و حیات دانشگاه در مسیر توسعه و خدمت رسانی استمرار یابد.

این مسئول ایجاد فضای معنوی و سالم در دانشگاه را از نکات مهم برشمرد و گفت: مسئولان و متولیان فرهنگی و دانشجویی، استادان و کارکنان  باید به گونه ای عمل کنند که فضای حاکم بردانشگاه کاملا سالم  و از هرگونه انحرافات دور باشد .

وی تامین رفاه دانشجویان و ارائه خدمات مناسب و به موقع  در دانشگاه خواستار شد و عنوان کرد: فراهم نمودن امنیت ، رفاه ، آرامش  همراه با تکریم دانشجویان ازموارد مهمی است که در دانشگاه باید رعایت و اجرا شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس حرکت در مسیر سیاست های دانشگاه را امری الزامی دانست و گفت: تمام فعالیت های دانشگاه باید با رعایت و  نظارت دقیق بر اساس بخشنامه و در چهارچوب  سیاست های ابلاغی سازمان صورت گیرد .

کامرانی افزود: مشارکت دانشجویان و جوانان در اجرای برنامه های دانشگاه بویژه حوزه فرهنگی موجب  تقویت اعتماد به نفس و بالا بردن تجربه این قشر تاثیر گذار در جامعه می شود.

وی تقویت  فعالیت های دانشجویی  در دانشگاه را از دیگر موارد یاد کرد و گفت: راه اندازی و تقویت نشریات ، تشکلها  ، هیات های مذهبی و کانون های دانشجویی با حمایت دانشگاه از اقدامات مهمی است که در دانشگاه باید به آن پرداخته شود.

این بازدید با دیدار و گفتگو با تک تک کارکنان حوزه های اداری ، دانشجویی، فرهنگی و مالی انجام شد و مقرر گردید همه کارکنان نظرات و پیشنهادات خود را جهت بهبود مسائل موجود به دفتر رییس دانشگاه تحویل نمایند.