همایش رموز شاد زیستن با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۷ کد : ۱۳۸ خبر تصویری فرعی
حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی در همایش رموز شاد زیستن در واحد بندرعباس عنوان کرد: « در زنجیره شاد زیستن ؛ تغییر گام نخست و اساسی آن است که به موفقیت و رضایت منجر می شود که در این راستا موانع موجود باید رفع و مرتفع گردد.»

در واحد بندرعباس عنوان شد

حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی: در زنجیره شاد زیستن ؛ تغییر گام نخست و اساسی آن است که به موفقیت و رضایت منجر شود.

شادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش که به همت مرکز مشاوره دانشجویی و کانون فرهنگی تدبیر جوان برگزار شد،این استاد حوزه و دانشگاه با اذعان به اینکه شاد زیستن پدیده ای نیست که به دنبال رموز آن باشیم تاکید کرد: «در این رمزگشایی که هدف از ان، خوب زیستن و خوب از دنیا رفتن هر کدام از ما است، باید لیستی از تغییرات را مد نظر قرار دهیم.»

شهاب مرادی با بیان اینکه اطرافیان تغییر کردن را از ما می آموزند افزود:«در خانواده ها، فرزندان از والدین تاثیر می پذیرند و رفتار آنها را کپی برداری می کنند لذا با تغییر رفتار مثبت و پویا، آموزگار فرزندان در منزل باشید و در ابتدا از تغییر ظاهری که مولفه هایی مانند دعا کردن ، قرآن خواندن و کتابخوانی است آغاز کنید. »

636173348743441692.jpg

این کارشناس مذهبی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه برای ایجاد تحول باید آلودگی ها را کنار بگذاریم اذعان کرد :« مهربانی قابل تعمیم است و بایستی کینه، حسد و بخل از وجود خود پاک کنیم و با گام برداشتن از پله های کوچک برای تغییرات بزرگ مهیا شویم همانگونه که امام علی (ع) می فرماید: کسی که کینه را دور می اندازد عقل و روح و جسمش شاد می شود.»

وی در پایان با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص)؛ مسح سر و توجه به یتیم و اطعام مسکین را برای نرمی دل مومنان سفارش نمود.