تشریح برنامه های دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۳۷۸ خبر تصویری فرعی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس همچون سالهای گذشته با اجرای برنامه های مختلف مذهبی و فرهنگی میزبان عزداران حسینی بود.

این واحد دانشگاهی با تاسی از پیام کربلا و ظرفیت های ماه محرم ، برنامه های ویژه ای در این ایام پر برکت در دستور کار خود قرار داد که به شرح ذیل است.

1. برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه و تصویب برنامه های ویژه محرم
  2. اطلاع رسانی برگزاری مراسم در قالب بنر ، تراکت ، سایت دانشگاه و فضای مجازی
  3. غباروبی مسجد و فضا سازی جهت برگزاری مراسم
  4. اعزام مبلغ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جهت برگزاری کارگاه با موضوعات فرهنگ عاشورایی
  5. معرفی و اعزام دانشجویان  جهت شرکت در جلسات توجیهی هیات مذهبی دانشجویی سازمان
  6. فضا سازی و ایجاد طاق نصرت در دانشگاه و خیابان ورودی دانشگاه
  7. برگزاری مراسم عزاداری به مدت 11شب در دانشگاه در دهه اول محرم ویژه دانشگاهیان و خانواده های آنان

( سخنرانی ، قرائت زیارت عاشورا، مداحی ، پذیرایی  )

1. برگزاری مراسم زیارت عاشورا هر صبح در دهه اول محرم ویژه کارکنان ، اساتیدو دانشجویان دانشگاه
  2. برپایی ایستگاه صلواتی و استقبال از عزاداران حسینی

گفتنی است در ادامه این برنامه ها قرار است دانشگاهیان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی در گرهمایی سراسری بندرعباس حضور یابند.