همایش بزرگ وحدت اسلامی به مناسبت« هفته وحدت »

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۰ کد : ۱۳۷ خبر تصویری فرعی
همایش وحدت اسلامی با حضور دو اندیشمند بزرگ شیعه و سنی ، آیت الله بی آزار شیرازی و شیخ محمد علی امینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد .

همایش وحد ت اسلامی با حضور اندیشمندان بزرگ شیعه و سنی در واحد بندرعباس

همایش وحدت

به آیت الله بی آزار شیرازی در این همایش پیامبر گرامی اسلام را بزرگترین عامل وحدت میان مسلمین خواند و افزود: پیامبر اکرم (ص) علاوه بر اینکه عامل اتحاد بین مسلمانان است بلکه عامل وحدت میان ادیان الهی نیزبوده است که از نظرها مغفول مانده و به آن پرداخته نشده است.

بی آزار شیرازی توجه به آیات الهی و سیده پیامبر گرامی اکرم را مهم خواند و گفت:« باید در تک تک آیات الهی تامل و تفکر نماییم و به خوبی سیره پیامبر گرامی اکرم را بشناسیم تا بتوانیم در آن مسیر بزرگ قدم بگذاریم.»

636172991741464057.jpg

این صاحب نظر دینی ضمن برشمردن اشتراکات اصول دین در میان مسلمانان گفت:« ما به عنوان مسلمان باید با حفظ اتحاد و برادری در حفظ اصول کوشا باشیم و توجه به فرعیات و بی توجه شدن به اصول می تواند ما مسلمانان را از واقعیت دین اسلام دور سازد .»

وی ضمن شفارش به پرهیز از غرض ورزی و اختلاف افکنی گفت: یکی از آفت های که دین را مورد تهدید قرار می دهد غرض ورزی و اختلاف افکنی هست که باید به این مهم توجه ویژه ای شود و از آن پرهیز گردد.»

636172991758182976.jpg

شیخ محمد علی امینی نیز در این همایش با برشمردن محاسنات شخصیتی و اخلاقی پیامبر گرامی اکرم(ص) به عنوان اصلی ترین محور اتحاد مسلمانان گفت:«بازگشت به دوران جاهلیت و مطالعه آن تاریخ سراسر ظلم و ستم به ما نشان می دهد که پیامبر گرامی با نزدیک کردن دلها به یکدیگر و برداشتن اختلافات از میان اعراب جاهل آنان زمان، آنها را به دین اسلام دعوت می کند و می تواند آنان را هدایت نموده واز قبیله های اعراب غرق در جاهلیت، یک امت متحد اسلامی بسازد.»

وی نقش اتحاد را از مهمترین مسائل سیاسی امروز خواند و گفت : باید با حفظ اتحاد و با ایجاد یک دلی و دوستی از تفرقه دوری کنیم و شر دشمنان اسلام را از سر مسلمانان کم کنیم.»

امینی گفت: «پیامبر با بستن عقد اخوت در میان مسلمین تاکید کرد حفظ اخلاق اسلامی می تواند در استحکام و ماندگاری این عقد برادری مهم و ماندگار باشد و این چیزی است که امروز در میان مسلمانان رنگ باخته و باعث شده تا شیطان با رخنه در فکر و اندیشه مسلمانان اخلاق اسلامی را در خود هضم نماید و جای آن را کینه و کفر و نفرت بگیرد که این وضعیت تنها هدف دشمن و شیطان است که باید علما به ای مهم اهتمام ورزند و آن را به مسلمین گوشزد نمایند.»

این اندیشمند دینی با تاکید بر اینکه باید اختلافات با مهربانی ، نشست و دوستی حل شود تا دشمن نتواند از این مساله سو استفاده نموده و بتواند با ایجاد رخنه در میان جمع مسلمین شروع به اختلاف افکنی نماید .

تاکید کرد:«اگر بخواهیم از این مخمصه ی اختلافات و نفرت ها دور باشیم باید با حفظ وحدت به بزرگ کردن اشتراکات خود بپردازیم و به اختلافات خود چندان اهمیت ندهیم تا بتوانیم از این شرایط بحرانی به خوبی عبور نماییم و به اتحاد و همدلی نردیک شویم.»

636172991707088960.jpg

رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ابتدای این مراسم با تجلیل ازعلمای اندیشمند دینی در ایجاد اتحاد بین مسلمانان گفت: «امروز نقش علما بسیار مهم و حساس است و باید آنان با شناخت درست از زمانه خود، در ایجاد همدلی و اتحاد کوشا باشند . »

مهدی باقری با اشاره به رسالت پیامبر گرامی اکرم گفت:« پیامبر در آن شرایط سخت جاهلیت توانست اعراب را در زیر چتر اسلام گرد هم بیاورد و با ایجاد اتحاد بتواند دین اسلام را به خوبی توسعه و ترویج دهد .»

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این همایش با گرامی داشت این ایام پر برکت گفت: «توجه به رسالت پیامبر (ص) باید همیشه مد نظر قرار بگیرد و همه باید حول کتاب آسمانی قرآن و پیامبر بزرگ اسلام(ص) به وحدت توجه نمایند .»

ابراهیمی با قدردانی از همه حاضران اظهار امیدواری کرد تا این همایش بتواند نقشی بزرگ در اتحاد مسلمین داشته باشد و بتواند این مهم را در جامعه توسعه و ترویج دهد .