برگزاری کارگاه نقل و انتقالات دانشجویی

۲۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۵ کد : ۱۳۶ خبر تصویری فرعی
مدیر کل خدمات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه نقل و انتقالات دانشجویی تنها از طریق سامانه نقل و انتقالات (منادا) انجام می شود، افزود:«سامانه منادا سایت نقل و انتقالات دانشجویست که در زمان معین برای ثبت نام داوطلبان فعال می شود و اولویت نیز با ثبت نام کنندگان اولیه است.»

علیرضا صامت در واحد بندرعباس عنوان کرد

نقل و انتقالات دانشجوئی فقط در زمان معین و از طریق سامانه منادا انجام می شود

علیرضا صامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علیرضا صامت که در کارگاه نقل و انتقالات دانشجوئی در واحد بندرعباس که با حضور معاونین و مدیران دانشجوئی استان های کرمان،هرمزگان و سیستان و بلوچستان برگزار شد سخن می گفت، با اشاره به شیوه نامه جدید نقل و انتقالات دانشجوئی به تشریح آن پرداخت و افزود:« شیوه نامه جدید با خرد جمعی و استفاده از نظرات معاونین دانشجوئی و فرهنگی استانها تدوین شده است و همه جوانب درآن کارشناسی و مورد عنایت قرارگرفته است.»

وی با بیان این که این شیوه نامه به مراتب کامل تر و جامع تر از شیوه نامه های قبلی نقل و انتقالات دانشجوییست افزود: «مهمانی دانشجوهای دکتری از طریق جدول همطرازی ، مهمانی و انتقال فرزندان و کارکنان اعضای هیات علمی، مهمانی جانبازان ۱۰ درصد و بالاتر از جمله امتیازاتیست که نسبت به آئین نامه قبلی به این آئین نامه اضافه شده است.»

636172552376506017.jpg

دکتر علیرضا صامت ضمن تاکید به اطلاع رسانی دقیق زمان نقل و انتقالات دانشجوئی گفت:«زمان دقیق نقل و انتقالات دانشجوئی از تاریخ ۲۰ آذر لغایت ۵ دی ماه می باشد و نقل و انتقالات دانشجوئی صرفا از طریق سامانه منادا به آدرس اینترنتی www.minada.iau.ir انجام می شود و واحدهای دانشگاهی نمی توانند بدون ثبت ثبت درخواست دانشجو در این سامانه دانشجو را مهمان یا منتقل نمایند.»

وی اضافه کرد:« ثبت هر درخواستی در سامانه به منزله موافقت با درخواست متقاضی نیست و پس از تایید نهایی توسط کاربر ،این درخواست مورد بررسی قرار می گیرد ونتیجه نهایی به او اعلام می شود »

علیرضا صامت با اشاره به آیین نامه نقل و انتقالات دانشجویی تاکید کرد:«اگر انتقالی بدون ثبت درخواست و موافقت انجام شود مدارک ارسالی متقاضی در هر مرحله از تحصیل لغو و مطابق با آیین‌نامه انضباطی دانشجویی صدور رأی انجام می شود.»

636172552401193564.jpg

مدیر کل خدمات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن هشداردربه تعویق انداختن ثبت درخواست به روزهای پایانی ثبت نام یادآوری نمود:« با توجه به محدویت ظرفیت میهمانی و انتقال ، الویت با متقاضیانی است که در روزهای ابتدایی، درخواست خود را در سامانه با موفقیت ثبت نموده باشند»

وی افزود:«با توجه به اینکه بعد از ثبت نام ، امکان رفع نقص و مغایرت در سامانه وجود ندارد و متقاضیان باید ضمن دقت در ثبت نام به محدودیت زمانی نیز دقت داشته باشند.»

این جلسه با پرسش و پاسخ حاضران ادامه یافت .