تاسیس ۸ رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۳۲۸ خبر تصویری فرعی

راه‌اندازی ۸ رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس از مهر ۹۸

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: هشت رشته جدید از مهر ماه امسال در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.

راه‌اندازی 8 رشته جدید در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس از مهر 98

به گزارش روابط عمومی، مازیار یحیوی صبح امروز در حاشیه نشست شورای تخصصی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: رشته‌های روانشناسی، مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک، مدیریت بازرگانی، مدیریت مالی و مدیریت بیمه در مقطع کارشناسی و رشته‌های فلسفه کلام اسلامی و فرآوری محصولات شیلاتی در مقطع کارشناسی ارشد از جمله رشته‌های جدید واحد بندرعباس است که از مهرماه سال جاری دانشجو می‌پذیرد.

وی به تلاش‌ها و خدمات رضایت‌بخش و باکیفیت این واحد دانشگاهی به مردم استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز استان همواره از اولویت‌های این واحد دانشگاهی است.

رئیس شورای تخصصی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه تمام رشته‌های آموزشی بر مبنای نیازسنجی استان مصوب و راه‌اندازی شده است، عنوان کرد: تلاش بر این است تا با فراهم‌کردن شرایط لازم بتوانیم نیروی کاردان و با مهارت کافی به شریان جامعه تزریق کنیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس ادامه داد: حضور استادان و اعضای هیئت علمی مجرب با صلاحیت علمی موجب شده تا داوطلبان، تحصیل در این دانشگاه را به دانشگاه‌های دیگر ترجیح دهند.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس افزود: فعالیت در چارچوب قوانین و مقررات و تأکید بر رعایت اخلاق اسلامی از سوی استادان و ایجاد فضای مناسب و معنوی در سطح دانشگاه، این زمینه را فراهم آورده تا خانواده‌ها با خیال آسوده این دانشگاه را برای ادامه تحصیل و رشد فرزندان خود انتخاب کنند.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اکنون با بیش از ۱۰ هزار دانشجو، ۱۵۰ عضو هیئت علمی و ۱۰۰ رشته آموزشی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در مرکز استان هرمزگان فعالیت دارد.