افتخار آفرینی دو دانشجوی جودو کار دانشگاه

۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۳۲۲ خبر تصویری فرعی

در مسابقات جودوی دانشجویی استان هرمزگان؛

۲ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس صاحب مدال طلا شدند

اتوسا ماندگاری و آذر حمزه‌ای از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در مسابقات جودوی دانشجویی استان هرمزگان با کسب مدال طلا خوش درخشیدند.

2 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس صاحب مدال طلا شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت هیئت جودو استان هرمزگان، نخستین دوره مسابقات جودوی بانوان دانشجوی استان هرمزگان صبح امروز با شرکت هفت تیم و حضور ۴۰ ورزشکار جودوکار به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار شد.

اتوسا ماندگاری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در این دوره از مسابقات توانست در وزن منفی ۵۳ کیلوگرم با شایستگی با غلبه بر حریفان خود عنوان نخست انفرادی را از آن خود کند و مدال خوشرنگ طلا به گردن آویزد.

آذر حمزه‌ای دیگر دانشجوی این واحد دانشگاهی نیز با هنرنمایی و زیبایی هرچه تمام‌تر در وزن منفی ۸۵ کیلوگرم با پشت سر گذاشتن حریفان خود از دیگر دانشگاه‌های استان، بر سکوی اول این مسابقات ایستاد.

به گزارش روابط عمومی تیم دانشجویی در مجموع به سرپرستی فاطمه نگهداری، مقام نخست این دوره از مسابقات را کسب کرد.