در رثای شخصیت امام خمینی (ره)

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۴ کد : ۱۲۹۴ خبر تصویری فرعی

باقری:

امام خمینی‌(ره) یک شخصیت منحصر به فرد و جهانی بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، شخصیت امام خمینی(ره) را منحصر به فرد خواند که نمونه آن در جهان کم‌نظیر؛ بلکه بی‌نظیر است.

مهدی باقری در جلسه هیات رئیسه واحد بندرعباس، با تسلیت فرا رسیدن ایام جانگداز رحلت امام خمینی(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد، این روزها را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست که در برگ زرین تاریخ انقلاب و اذهان مردم ثبت شده است.

وی  با اشاره به مبارزات امام خمینی(ره) در طول تاریخ معاصر، وی را شخصیتی مبارز، منحصربه‌فرد و کاریزما دانست که مبارزات او تأثیرات عمیقی بر حرکت‌های مردم ایران گذاشت و راه را برای سقوط رژیم ستم‌شاهی هموار ساخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، مبارزات امام خمینی(ره) را در راستای فرهنگ انقلابی و اسلامی برشمرد و افزود: مبارزه ایشان برای کسب مقام و منصب نبود؛ بلکه برای احیای دین اسلام و جلوگیری از گسترش فساد و ظلم بود و این مهم موجب شد که تمام پیشنهادات مالی و مقامی را زیرپا بگذارد و برای هدف بزرگ و متعالی خود که همان اسلام ناب محمدی بود،  مبارزه کند.

باقری اضافه کرد: سالها مبارزه، تبعید، زندان و شکنجه نتوانست اندکی بر اهداف بزرگ امام خمیبنی(ره) تأثیر بگذارد و وی را از ادامه کار منصرف ساخته یا او را خسته کند؛ بلکه امام هر روز مصمم‌تر از دیروز راه مبارزه را در پبش می‌گرفت  و برای احیای اسلام و دین خدا جانانه تلاش می‌کرد.

وی، نقش امام خمینی(ره) را در مبارزه با رژیم طاغوت منحصربه‌فرد خواند و توضیح داد: مبارزات امام و سخنان وی آنچنان تأثیری بر قشر جوان آن زمان گذاشت که ملت را یکپارچه در مقابل رژیم پهلوی قرار داد و مبارزاتی چون قیام ۱۵ خرداد حاصل همین اندیشه‌های مبارزه‌طلبانه امام بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با گرامیداشت یاد شهدای ۱۵ خرداد و سایر شهدای انقلاب اسلامی؛ آن را میراث‌دار اصلی و صاحبان به‌حق انقلاب خواند و یادآور شد: ترویج اندیشه‌های شهدا به نسل جوان و انتقال فرهنگ شهادت‌طلبی، ایثار و مبارزه به این قشر می‌تواند جوانان امروز را در شناخت انقلاب شکوهمند اسلامی  به خوبی یاری  و انقلاب را در مقابل هجمه‌های دشمنان بیمه کند.

باقری متذکر شد: مبارزات امام خمینی(ره) با دشمن موجب شد تا جوانان دانشجو با مطالعه تاریخ انقلاب و علل مخالفت امام راحل با ادامه رژیم ظالم پهلوی با هویت انقلاب و علت مبارزه آشنا شوند و ببینند که این مبارزه چگونه  برای اهداف متعالی انسانی شکل گرفت و امام در طول چند دهه مبارزه ذره‌ای از هدف خود منحرف نشد.