بیانیه واحد بندرعباس به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل (ره) و یوم‌‌الله ۱۵ خرداد

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰ کد : ۱۲۹۳ خبر تصویری فرعی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس  با صدور بیانیه ای سالگرد ملکوتی رحلت جانگداز امام راحل(ره) و قیام خونین 15 خرداد را تسلیت گفت

در ابتدای این بیانیه آمده است؛ 14 و 15 خرداد ماه نقطه عطف تاریخ ملت ایران است که با نام پرفروغ معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه)  و قیام خونین مردم ایران علیه رژیم طاغوت پیوند خورده است .

استادان ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این بیانیه آورده اند: قیام خونین 15 خرداد روز طلوع خورشید استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و روز دمیده شدن روح مقاومت و حق‌طلبی در جوامع بشری و اسلامی را فراهم آورد.

‌ در ادامه این بیانیه آمده است: قیام خونین ۱۵خرداد سرآغاز شکوفائی و نجات امت اسلامی وفروپاشی رژیم پهلوی و پایان‌بخشی به سلطه آمریکا و دیگر قدرت‌های سلطه‌گر در ایران بود.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است : 14خرداد روزعروج ملکوتی و غروب وجود ظاهری بنیان­گذارجمهوری اسلامی و تبلور حضوربی نظیر و تجدید میثاق پیروانی است که انقلاب و نظام اسلامی خود را مدیون حرکت الهی و کلام نورانی خمینی کبیر (ره) می داند که مشعل فروزان عزت و عظمت این ملت است.

در پایان این بیانیه آمده است: ما استادان ، کارکنان و دانشجویان  انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  دست خویش را در دستان پیر قافله‌ی انقلاب نهاده، تجدید بیعت خود را با امام امت و آرمان هایش اعلام داشته و حزن عظیم فقدان و فراق  را به تمام حقیقت‌جویان و مبارزان جبهه‌ی حق در عالم، به‌ویژه رهبر فرزانه انقلاب تسلیت میگوییم.